Nici o sursă sigură nu a dezvăluit faptul că Akkippuden va exista.Este doar un zvon răspândit de fani.Nu am cunoştinţe la Tv Tokyo cum pretinzi tu că ai, dar ştiu mai mult ca sigur că Kishimoto nu a spus că Akkippuden va exista sau că NaruSaku se va întâmpla cu siguranţă.
Şi referitor la părerile tale..citeşte manga.Se pare că eşti în urmă cu multe lucruri.
Cum văd eu că se va termina? Probabil îi vor învinge pe Madara şi Obito, ceva se întâmplă cu Naruto şi Sasuke, apoi se luptă şi unul dintre ei moare.
Mai poate vor fii cupluri, adica ma gandesc ca poate la final or baga ceva in gen "peste 100 de ani" si il arata pe Naruto cu copii si nevasta, poate nu, dar dintre personajele astea Sakura, Hinata, Ino, nu vor fii cupluri, mai degraba drama ar venii dupa ce ar afla Naruto despre Karin, care este din clanul Uzumaki...in Akipuden nu cred si daca va fi, ce va fi asa interesant, apogeul se atinge in lupta contra Kaguyei, apoi nu va mai fii nimic atat de "smecher". Seria nu se va termina in 2014... poate manga se va termina in acest an, dar episoade mai sunt multe de aparut.
De ce nu poti astepta sa apara episoadele? sau sa citesti manga?
daca baga romance o sa se transforme in tanar si nelinistit (varianta: ninja si nelinistit)
nu cred ca ai cunostinte care lucreaza in Japonia.
In Japonia s-a terminat Naruto Shippuden prostutule. La ei aparea cate un episod in fiecare zi. As vrea sa iti dau un site la care sa te uiti dar nu sunt traduse in romana episoadele si oricum sunt foarte greu de gasit si ei nu ar fi atat de prosti sa le bage la noi. O sa vezi cand o sa se termine ca o sa-mi dai dreptate. Doar asteapta
Scuze,nu vreau să te jignesc, sincer! but wow you're stupid
Naruto apare în Japonia o dată pe săptămână, joia.Dar din cauza fusului orar diferit, nouă ni se pare că apare la ei miercurea.Iar Naruto Shippuden NU şi-a încheiat difuzarea! N-am idee de unde îţi vin ideile astea sau cine îşi bate joc de tine spunându-ţi astfel de informaţii eronate, dar serios! Informează-te cum trebuie şi apoi îţi spui părerea. Încetează să-ţi împărtăşeşti prostia.
Pfffff...WOW cine te-a mintit a facut-o bine de tot in primul rand ca Sasuke e acum de partea aliatilor nu ca l-ar fi convins Sakura si sa nu mai zic ca in ultimele numer de manga nu prea ar fi aratat ca se intampla ceva intre Naruto si Sakura dar ma rog a fost doar o speculatie cu ce se va intampla hmm... daca Naruto Shippuden '' s-a terminat'' si tu stii site-ul la care e foarte greu de ajuns cum De e o speculatie asa de departe de adevar ma cam pune pe ganduri pe restul nu?
Te agiti cam mult doar pentru un anime!
mie nu mi-e greu sa am rabdare
nu o sa fie niciun NaruSaku
dar sigur NaruHina
sau mai bine niciun cuplu stupid ca strica anime-ul
proasta esti tu!
Nu s-a terminat anime-ul in Japonia, un episod se difuzeaza si la ei, pe saptamana.
Poate daca ai gandi putin. daca anime-ul s-ar fi terminat in Japonia, tipii aia nu ti-ar fi pus spoilere pe net?
slabut cu gandirea oricum!
Mi-ar placea sa fie Naruto si Sakura impreuna. Dar mai mult mi-ar placea sa fie Naruto cu Hinata si Sakura cu Shikamaru. Cred ca va exista Naruto Akippuden... oricum ...tot ce avem de facut este sa asteptam.
Ai dreptate, e cel mai bun lucru de facut
Cel mai bun lucru de facut in loc sa va certati este sa asteptati. Oricum din cate am vorbit cu cei care administreaza pagina AnimeKage spun ca nici ei nu stiu la ce episod se termina shippuden iar daca va exista Akippuden si nu ar fi doar zvonuri il vor aduce pe site
Uite aici tampito datele cand apar episoade din Shippuden ca sa te convingi ca nu s-a terminat si termina cu cunostintele tale fictive din Japonia ca nu s-a rasturnat caruta cu prosti aici. Iti spun din toata inima ca esti redusa mintal si probabil te visezi sub Naruto. http://www.imdb.com/title/tt0988824/episodes?season=16&ref_=tt_eps_sn_16
Imi pare rau ca va spun asta fani naruto dar se poate ca in 2014 sa se termine seria naruto shippuden si sa nu fie nici un akikppuden(daca s-ar face sau nu un akkippuden)..asa am citit...cat este de adevarata nu stiu
Shadow82838 întreabă: