Elevul nu arunca cu creta; studiaza legile gravitatiei
elevul nu copiaza la test; el discuta cu prietenii
elevul nu se joaca cu mustele; le studiaza...
nu mai tin minte...
de ce veverita are coada la spate?,?, pentru ca in fata sta ea
si sunt mai multe... intra pe google...
Chestia amuzanta la replica asta este ca pot sa te fac prost ca ne-ai bagat porcarii la Comics si totusi va fi prea tarziu sa te opresti din citit!
Comicuuuuri, copchile, comicuuuuri!
Ce **** mea nu înţelegi!?!
Maaaaarş cu glumele taleeee!
Du-te la T\A nu aici!
Cel ce rade la urma,... este mai incet la minte.
Inainte eram mereu indecis. Acum nu mai sunt asa sigur.
Invata din greselile parintilor: foloseste prezervativul!
Puritanism: teama ca cineva, undeva, s-ar putea sa fie fericit.
Unii beau din fantana cunoasterii. Altii fac gargara.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu mai suport...ce legatura vezi tu intre intrebarea care ai postat-o si categoria?
Pai preferta mea este :
"Mo: AAtunci sa sugi o ceapa!
F.O.C.A: Pai vezi mai ciorbistule de ce sunt singurul tau prieten?
Mo: Iluzii, mai am unul!
...
Mo catre Walle: Vale, vale, eu iti instalez un webcam si tu numai te dezbraci...totu'i pa internet, numai pa internet"
uitate de fapt la robotzi pe youtube ...razi de mori
La scoala, elevii primesc ca tema sa faca o compunere despre dragostea de tara. Cea mai frumoasa compunere a fost a lui Bula.
El a descris o intamplare legata de pisoii pe care pisica sa i-a fatat de curand. Bula le-a pus in fata doua strachini cu lapte, pe una a scris Romania si pa cealalta Germania si pisoii s-au dus toti la strachina pe care scria Romania.
- Bravo, Bula! Frumoasa compunere! exclama invatatoarea entuziasmata. Te rog sa citesti compunerea si cand vom avea inspectie.
Dupa cateva saptamani a venit inspectia. Bula e pus sa citeasca compunerea, dar de data asta pisoii merg direct la strachina pe care era scris Germania.
Contrariata, invatatoarea intreaba:
- Cum asa, Bula? Parca acum cateva saptamani pisoii au mers la strachina pe care scria Romania!
- Asa-i, doamna, dar intre timp au facut ochi!
Pe scarile Parlamentului, o doamna se impiedica si cade. Basescu aflat in apropiere, o ajuta sa se ridice si o conduse la biroul unde avea treaba.
- Cum as putea sa va multumesc? zise doamna la despartire.
- Votandu-ma pe mine si PDL-ul la viitoarele alegeri!
- Ma scuzati va rog, dar cand am cazut, m-am lovit la genunchi, nu la cap!
Procesul integrarii in UE, presedintele Ungariei, cel al Bulgariei si cel al Romaniei sunt supusi unor probe. Una dintre ele este sa realizeze o descriere a unui fragment de zi in care sa foloseasca cuvintele GREEN, YELLOW, PINK. Rezultate:
1. Presedintele Ungariei:
When I wake up in the morning, I feel fresh and green, I see the yellow sun and I think it will be a pink day.
2. Presedintele Bulgariei:
In the morning, I drink a yellow lemon juice. At noon, I eat a green Apple. In the evening, I watch Pink Panther at the TV.
3. Domnu’ Basescu:
Uen ai ueic ap in za morning, ai hiar za telefaun ringhing GREEN-GREEN! Sou, ai PINK ap za phone end ai sei "YELLOW?" Funda?
Mda.aveti dreptate acum mi-am dat seama ca COMICS se refera la benzi desenate.sorry, n-am fost atent
BalonashCuHeliu întreabă:
Ryuuzuka întreabă:
Shadow82838 întreabă: