| NuConteazaCineSunt a întrebat:

Uitati, aici e comicul cu Bieber (facut special pentru cei care au cerut), nu cred ca e asa de reusit: http://i.imgur.com/SIYL7.png.
Paaaaaaaaaaa!

Răspuns Câştigător
| Deny1333 a răspuns:

Mda... eu vreau o suzetă de'aia de acadea. oh go on

17 răspunsuri:
| NuConteazaCineSunt explică:

@Mufla, mie imi place, dar am zis ca nu cred ca e asa de reusit deoarece sunt unii care fac mai bine, si zic ca e oribil.
De aia punphbbbbt.

@mersi... sa stii ca accept criticile.
Si ce-mi pasa mie? Poate pe TPU e doar o latura a personalitatii mele, si pe TPU ma comport mai "cool" ca sa zic asa, deoarece imi place. Deci... Nu-mi pasa ce zici, + sunt incepatoare. Merci, poate fi o critica constructiva.
Arata cui vrei comicurile.
Nu-mi pasa.
Dar daca sunt incepatoare, am tot dreptul sa continui pentru desena din ce ince mai bine, deci eu continui.tongue

@Nobody, fac pentru ca unii ma sustintongue.

Răspuns utilizator avertizat
| NOBODY a răspuns:

Gro.

aznic.

| NOBODY a răspuns:

@mersi
Acel om fără suflet, care spune lucrurile verde-n faţă sunt eu.
Eşti cea mai pr(oasta) utiliyatoare de pe TPU.
Poate nici iusânel Creatorul nu e aşa de prost
ee.nici chiar aşa, dar nu te înţeleg.de ce mai faci comicuri fără sens, în timp ce restul utilizatorilor îţi spun să pleci

| Muflă a răspuns:

Dacă nici măcar ţie nu-ţi place, de ce anvelopa mea îl mai pui?

Răspuns utilizator avertizat
| Minks a răspuns:

Jenant, mi-e mila de tine. Ai prieteni?

| msk a răspuns:

Nu stiu daca te-a incurajat cineva sa desenezi, dar un lucru e sigur:persoana aceea a pierdut un bun prilej de-a tacea din gura. Desenezi si faci niste glume atat de proaste incat nu m-am putut impiedica sa arat si altora comicul. Am ras ca niste smintiti. Iti spun drept, ne-a durut burta de atata ras. Pe siteul asta se revarsa comicuri proaste si fara haz cu tona; dar rar am vazut ceva atat de ratat ca al tau. Eu zic sa iti stergi intrebarile cu comicuri. Sa lasi pe site niste asemenea gunoie e moarte curata pentru 'noi'.
De altfel, probabil ca e deja prea tarziu.
Oricum, ce-mi pasa mie? N-ai decat sa faci ce vrei, la urma urmei nu e treaba mea. Comicul asta tu l-ai adus pe lume si acum tu trebuie sa ti-l asumi. Dar in locul tau, n-as face asa ceva.
Tine-te departe de comicuri, fiindca ar fi mai bine pentru toata lumea. Si incearca sa nu mai postezi comicuri. Intr-o buna zi o sa dai peste cineva fara suflet, care o sa iti spuna adevarul in fata, si o sa vezi ca o critica negativa poate provoca rani care nu se inchid cu una, cu doua.

| TakeMeHome a răspuns:

Bia! Esti cea mai taree

| EllyFMS a răspuns:

Nu vei desena din ce in ce mai bine pentru. ca TALENUL nu se invata!

| miley123 a răspuns:

Tarerolling on the floor ai mia fcaut una ceva de genu dar cu miley nu? e foarte fain
te pup:*

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

P.S - e frumos dar nu prea! oricum e lesinat de caldura laughing!

| Cubulets a răspuns:

Mda ideea poate fii ceva

| LifeLife a răspuns:

Este interesant

| Gabitza00 a răspuns:

Este comic si nu prea.rolling on the floorrolling on the floor