Am luat biscuiti oreo si o sa ii umplu cu pasta de dinti si ii voi lasa pe banca la scoala si voi pleca in recreatie.
Anul trecut am chemat mai multi prieteni sa sarbatorim dar eu eram acasa si cand au ajuns ma tot sunau toti si ma intrebau cand vin si eu dupa ce i-am lasat vreo ora sa ma astepte le-am zis ca este farsa de 1 aprilie.
Noi am facut anul trecut cateva farse:la profa de romana am speriato ca o fata a lesinat la tabla, la profa de bio ca, cativa din noi avem varicela si ne era rau (ne desenasem pe fata cu carioci rosii si pe profu de mate, ...pai i-am pus un paianjen mare pe scaun si s-a speriat rau... a si la aia de istorie i-am lipit un banut pe jos si se chinuia sa il ia
Anul trecut noi am facut la profesoare:
pentru o profa l'am bagat pe unu mic in dulapu de la catedra si a iesit de acolo dup jumatate de ora si a speriat'o
pentru alta profa intai am pacalit'o ca aveam informatica si am plecat la laboratoru de info si dupa aceea ne'am intors in clasa spunandu'i ca a fost o pacaleala dar dupa aceea, o fata unpic mai palida care se pricepe la teatru s-a prefacut ca a lesinat in fata catedrei (pana si noi care stiam de farsa ne'am speriat cand a cazut)
cam atat am facut si anul asta daca 1 aprilie e duminica facem farse luni
*nu o sa cersesc o funda*
lovemylife întreabă: