| Clauvdgg a întrebat:

Hey TPU!
Voi ce pacaleli ati facut/veti face de 1 Aprilie big grin?
Dar vreau de la voi nu copy-paste de pe net!
Dau si Fundawinking!

4 răspunsuri:
| DianaDiii1761b a răspuns:

Am luat biscuiti oreo si o sa ii umplu cu pasta de dinti si ii voi lasa pe banca la scoala si voi pleca in recreatie.

| axeldavid a răspuns:

Anul trecut am chemat mai multi prieteni sa sarbatorim dar eu eram acasa si cand au ajuns ma tot sunau toti si ma intrebau cand vin si eu dupa ce i-am lasat vreo ora sa ma astepte le-am zis ca este farsa de 1 aprilie.

| Alextrick a răspuns:

Noi am facut anul trecut cateva farse:la profa de romana am speriato ca o fata a lesinat la tabla, la profa de bio ca, cativa din noi avem varicela si ne era rau (ne desenasem pe fata cu carioci rosiilaughing si pe profu de mate, ...pai i-am pus un paianjen mare pe scaun si s-a speriat rau... a si la aia de istorie i-am lipit un banut pe jos si se chinuia sa il ia

| yonut98 a răspuns:

Anul trecut noi am facut la profesoare:
pentru o profa l'am bagat pe unu mic in dulapu de la catedra si a iesit de acolo dup jumatate de ora si a speriat'o
pentru alta profa intai am pacalit'o ca aveam informatica si am plecat la laboratoru de info si dupa aceea ne'am intors in clasa spunandu'i ca a fost o pacaleala dar dupa aceea, o fata unpic mai palida care se pricepe la teatru s-a prefacut ca a lesinat in fata catedrei (pana si noi care stiam de farsa ne'am speriat cand a cazut)
cam atat am facut si anul asta daca 1 aprilie e duminica facem farse luni

*nu o sa cersesc o funda*