| Adredemesconf a întrebat:

Hey! Vad ca multi au ceva cu comicurile.Ma refer ca am văzut un utilizator zilele trecute care a făcut un comic, nu sunt în măsura sa spun dacă reușit sau nu, iar în întrebare a pus link-ul de la comic și apoi : "Hai bateți-va joc". De ce toată lumea e asa stricta cu comicurile? Întrebarea e și pentru cei care dau răspunsuri d-astea "dure". Vreți sa fie categoria doar pentru cei care fac comicuri foarte reușite? Întreb doar. big grin
P. S: Părerea mea este ca exersând vei reuși sa faci cât de cât un comic.

3 răspunsuri:
| BiuLR a răspuns:

Cam asa e

| Nero a răspuns:

Eu is ala...
Am spus-o pentru ca i cunosc pe cei de la t/a si stiu cat de batjocoritori sunt unii

mariana
| mariana a răspuns:

A fi comic este OK, dar n-am mai auzit pana acum ca cineva a facut "un comic", vrei sa spui ca a facut o gluma reusita si atunci este de apreciat, dar maimutarerile, scalambaielile, nu sunt comice si cred ca nu sunt de inghitit, cel putin pentru mine. O gluma buna poate sa te inveseleasca si este de dorit sa fie cat mai multi oameni care sa te binedispuna, dar glumele de prost gust sunt poluante si sunt de asemenea sub nivelul unui om civilizat, sunt "suburbane" cum se mai zice.
Sper ca am inteles intrebarea ta si cred ca si tu, acum, ai inteles ca nu poti face "un comic" ci, o gluma buna.
Un gand bun, multa sanatate si vacanta placuta in continuare.