| AlpPhaA a întrebat:

Hi! ` Care stii un banc cu soacreeelaughing?!

Răspuns Câştigător
| Glamour612 a răspuns:

***Doua prietene stau la o barfa. Una tocmai povesteste ce o supara de cateva saptamani:
-Aoleu fata daca sti ce patesc cu sotul meu.Ii pasa prea mult de mama sa. Vorbesc la telefon: ai vorbit cu mama? Ii spun sa mergem undeva vrea la maicasa. In luna de miere a luat`o pe maicasa cu noi la vila de pe plaja...Nu stiu ce sa mai fac!crying
-Uite ce zic eu, imbraca`te diseara cat mai sexy si o sa isi ia gandul de la soacra`ta.
Se imbraca in chiloti din dantela neagra, un sutien negru foarte hot, tocuri negre si toate cele si il asteapta in pat.
Vine barbatul si speriat intreaba: S`a intamplat ceva cu mama de esti imbracata in negru?:Ostraight face
***Soacra vine acasa si spune:
- Astazi am fost la coafor.
Ginerele:
- Si nu era deschis?
***Gica face poze pe malul lacului.
La un moment dat, nevasta-sa il striga disperata :
- Gicaaaa! Vino repede ca se ineaca maica-mea!
- Imi pre rau, dar mi s-a terminat filmul din aparat!
***Ginerele aduce doi pepeni acasa si spune catre soacra sa:
- Mama soacra, te-am auzit ieri spunând ca ai da jumatate de viata pentru un pepene. Ti-am adus doi...
***Un barbat suna la pompieri si zice speriat: -Domnule soacra mea vrea sa se arunce de la etaj! -Si care e problema? -Nu se deschide fereastra!
***La usa bate un rrom.
- Nu aveti cumva vreo vechitura de care v-ati putea lipsi?
- Ba da stai sa o chem pe soacramea.
***Ghita ii zice lui ion:
-ma soacra-mea-i ca ziaru.
Ion zice:
-no doamne-ajuta da asa mult vorbeste?!
-nu Ioane! apare zilnic!
***Cum s-a numit soacra lui Adam?
Adam nu a avut soacra. El traia in paradis.
***La tribunal se audiaza martorii:
-Cand ati vazut ca inculpatul intentioneaza sa-si arunce soacra de la etaj, de ce n-ati intervenit?
-Pentru ca am vazut ca inculpatul este destul de puternic ca s-o faca si singur...
***Doi prieteni converseaza:
-Hei ce-i cu tine? De ce ai un ochi vanat?
-Ieri am fost la masa la socrii...
- Ei si?
- Stii doar ca ei sunt credinciosi: inainte de masa a trebuit sa spunem rugaciunea.
- Si mai departe?
- Am facut greseala ca la pasajul "si fereste-ne Doamne de rele" sa ma uit tocmai la mama soacra...
***Soacra draga, cat stai pe la noi?
-Cat sunt primita cu drag, fiule...
-Ce pacat! Nici macar la o cafea nu stai?
***Bula primeste de la soacra-sa de Craciun doua cravate. Pentru a-i face impresie buna isi pune una la gat. Soacra vazandu-l ii zice acru:
- Si cealalta!? Cealalta nu-ti place?

Sper sa iti placa:* ti-am dat mai multe ca nu stiu care genuri iti plac tie :* Sper sa zambestibig hug

Mky:]

3 răspunsuri:
| ĎĮĐĬ a răspuns:

Intr-o zi soacra se hotaraste sa-si testeze cei 3 gineri.asa ca, se arunca intr-o fantana...primul ginere o vede si se duce repede si o salveaza...a doua zi acesta gaseste in fata casei o dacie cu un biletel pe el ce scria "cu drag, mama soacra"
dupa o vreme se arunca iar soacra in fantana si o vede cel de-al doilea ginere si o salveaza si c-a drept rasplata gaseste un trabant in fata casei cu acelasi biletel.
hotarata sa faca si ultima proba se arunca iar in fantana asteptand sa fie salvata de al 3 lea ginere; acesta in schimb se gandeste.-daca primului i-a dat o dacie...al 2-lea un trabant,inseamna ca mie o sa-mi dea o bicicleta! ia mai bine las-o naibii sa moara.
A doua zi de dimineata se trezeste cel de-al treilea ginere cu un ferrari ultimul model la poarta, care avea un biletel pe el ce scria ""cu drag, tata socru""

| Me_3490 a răspuns:

Cativa tipi intra si jefuiesc o banca. Unul din ei inarmat cu un pistol intreaba un client al bancii:
- Mai vazut pe mine intrand si jefuind banca?
- Da, ii raspunde barbatul speriat.
Este impuscat imediat in cap de raufacator.
- Mai vazut pe mine intrand si jefuind banca? intreaba spargatorul alta persoana.
- Da, raspunde timid aceasta.
Spargatorul o impusca in cap imediat si pe aceasta.
- Mai vazut pe mine jefuind banca? intreaba spargatorul alt barbat.
- Eu nu te-am vazut bine, insa uite cum se uita la tine soacra-mea raspunde acesta aratand spre femeie.

| cristina107 a răspuns:

Doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. Isi beau ei berile in liniste, in timp ce privesc pe geam.
- E binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei.Totul va renaste acum din nou.
- Nu ma speria! spune celalalt. Tocmai mi-am inmormantat soacra...

Întrebări similare