Buna.
Si eu am vazut anime-ul si mi-a placut enorm de mult, in special personajul Mei.Partea care mi-a placut cel mai mult a fost aceea in care Izumi moare si partea in care Koichi descopera ca Reiko este cea in plus.
Imi pare rau ca a fost asa de scurt, as fi vrut mai mult.; _;
Da a fost foarte scurt si m-am bucurat cand am aflat ca Mei nu era "cel mort". Da partea ai a fost socata cata pentru mine, nu ma asteptam ca matusa lui Akakiba a fost "cel mort". Pa pa
Adevărat a inviat. Mi-a plăcut misterul de care toți se temeau si care i-a împins pe toți spre nebunie in ultimele episoade când au început sa se omoare între ei.
Da partea ai fost ingroazitoare, nu m-am gandit ca se va ajunge la asta. Nu pot sa cred ca au inceput sa-se omoare intr ei, numai sa stie care este cel mort. Pa pa.
A fost un anime bun, dar elementele principale, partea horror si mai ales misterul si dezlegarea acestuia, au fost distruse complet de un final care nu a facut decat sa gaseasca cea mai convenabila metoda de a termina povestea, iar tot efortul de a dezlega misterul a devenit o completa risipa de timp. Cat despre partea horror, de la blestem s-a ajuns la oameni care se omoara intre ei. Finalul a distrus complet anime-ul.
Anime-ul acesta mi-a placut foarte mult, mai ales ca fost scurt, l-am terminat intr-o zi. mi-a placut ca a avut sange, crime si mister.
Sfarsitul mi-a placut mult, deoarece nu mi-am dat seama ca era matusa lui cea in plus
Da, sfarsitul a fost foarte ciudat, nici eu nu ma asteptam ca matusa lui Akakiba era "cel mort". Pa pa.