Păr.
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
*se trezește*
Ăla ești tu?
Credeam că ești mai mare
Hehe...
Vreau si eu sunt baiat 13 ani, par negru...dar poti sa ma faci si chel nu ma supar. Thx.
Aaa si inca ceva :
NU-TI MAI SCHIMBA NUMELE SI AVATARUL CA MA DERUTEZI!
(ampreamultemajusculemamataderobotnesuferitscuzedacaaicititasta)
Când mă chema VampyreGirl, toată lumea îmi zicea VampyreB*#%h
Apoi, când mă chema BomboneleColorate mi-am dat seama că eram prea veselă.
NU ÎL MAI SCHIMB!
Fericit, nenea Staro?
Nu ma cheama Staro Si nu vroiam, sa te supar dar cine iti zicea VampyreCe? Sper ca nu mai esti suparata tanti "less". Saru-mana trebuie sa plec
Ți-am zis Staro pentru că te cheamă dexSTARO.
Și îmi zicea/u/ VampyreBitch
Mai ale Clannad.O mânca poponul.
Aaa ok. Pai...ma rog era 1 din tot t/a care iti zicea asa, ca eu nu prea stiam ca te insulta... Daca-ti place numele cine sunt eu sa-ti spun ce sa faci?
Bafta la comic!
Esti VampyreGirl?:o
Eu nu mi-am dat seama Trebuia sa iti lesi macar poza de profil.
Eu am schimbat-o pe a mea. A observat cineva? Ha? Ha?
Da.Eu.Deși era alta asemănătoare.
Eee acum ce crezi ca fac norii ...se distreaza si ei ca toate corpurile gazoase. Probabil o sa faca alti nori sau alte cateva mii de picaturi de apa. (omfg norii astia chiar stiu sa o faca bine)
Vă bag pe toți până aici
Sunteți(cu tot cu mine) 8.
@LasterFasterMaster
@ela1999
@ɔɐıɔ
@Kido0
@DexStaro
@misu2315
@Bitzy
mersi ca m-ai bagat
Vreau si eu
Nu cred că mai am timp, adică e școală și nu cred că mai fac ceva...
Bine
Nu mai pot să vă bag pe ceilalți, că și așa i-am îngrămădit pe cei care i-am ales în pagină.
Spune cum arăți.
Am părul şaten, până la umeri şi statură medie
Eu vreau baiat par saten. Daca ai putea sa imi faci parul in tepi sau creasta.
Da? E prea nasol, nu?
Ce sa iti spun...
Prea multe majuscule
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Cati ani ai? ಠ_ಠ
13
Nici macar nu stiu daca il mai fac.
Am teme pe cap si probleme cu cea mai buna prietena.Numita Rainbow...(stie dexstaro continuarea)
Esti vampyreGirl si bombonelecolorate 0-0
Si ma intrebam unde o plecat
Buna! Daca m-ai putea include si pe mineAs aparea pentru. prima data intr-un comic! PlzAs vrea sa fiu in comic inalta,glumeata, par saten, ochi caprui.Ms anticipat!
Deja am făcut partea 1...
Asta e... poate in partea a 2 a
Asta e... poate in partea a 2 a
Eu vreau.sunt satena... ochi verzi, la fata sunt normala.si parul il am mai jos de umeri.plzz.si mil trimiti pri msj privat...ok?
Shadow82838 întreabă: