anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Http://www.thecleverest.com/countdown.swf, nu te speria e doar o farsa care o poti face cuiva :) (garantez ca nu e ceva scary cum ar fi scary maze sau alte chestii, e doar ceva amuzant)
PS: s-ar putea sa te sperii cand vei vedea ca ajunge la 0, dar nu e nimic, e doar o numaratoare nversa :)))))))))

6 răspunsuri:
| pusik a răspuns:

M-am uitat si ce sa vad? numai o numaratoare inversa care atunci cand se termina de numarat tot palpaie.Ce ii asa mare branzalaughing?

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Desi am citit mai intai comenturile de aici recunosc ca si eu m-am speriat si eram cu mana pe la ochii x_X laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai ce m-am speriat!
Eu puneam mana la ochi din secunda in secunda ca m-am gandit ce naiba scirbosenie o sa apara laughing o numaratoare in care palpaie numerele cand a junge la zero...infricosator n-am ce zice laughing

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

X.` ce m`am mai speriat...serios credeam ca e ceva de groaza.dar cand am vazut m`am prapadit de ras.si mi-am pus si mana la ochi ca credeam ca e ceva de groaza laughinglaughing x_x

| RB26DETT a răspuns (pentru ăăăăăăăăââââLoâding):

Exact asta am facut si eu ( pe la ora 23 si ceva)

| pustoaica18 a răspuns:

laughinglaughinglaughinglaughing nu am ras, asteptam sa se intample ceva, si ma pregateam oarecum
de ce va urma.adica ori radeam ori ma speriamlaughing