Pai daca vrei o poveste romantica de ce nu incerci cu clasicisme ca de exemplu:
1.(personajul principal)
Fata draguta de la liceu, buna la toate, draguta, inocenta cu o poveste urata in spate.
2.(povestea ei, trecutul)
Parintii ei mor intr-un accident urat in drum spre scoala ei, cand tocmai venisera din strainatate pentru a-i asigura traiul.
3.(urmarea accidentului)
Fata ramane orfana neavand alt sprijin decat ultima sa bunica ramasa in viata.
Dupa un an, la inceperea liceului aceasta cand avea nevoie de cel mai mare ajutor, intrand pe usa o vede pe bunica sa ce are un atac de cord.Aceasta este dusa la spital si moare. Fata cade intr-o depresie urata. Aceasta fiind vazuta de niste bogatasi cu o inima de aur o adopta.
Aceasta merge la un liceu faimos de vedete.(nu chiar atat de pompos)
Acolo da de personajul masculin, mult adoratul fetelor si de prietenii sai printre care doi gemeni.
Aici intra multe lucruri.
4.(sfarsitul)
Ramane cu unul dintre gemeni, ca m-am saturat sa nu aleaga geamanul.
Daca nu iti place e ok.Ma cam luat valul.
Multumesc mult m-a ajutat mult. dac nu primesc niste idei mai bune iti dau tie funda.
Mai ai putin si ne ceri sa-ti scriem noi povestea. Daca vrei sa scrii ceva trebuie sa-ti gasesti singura ideile nu sa le dezvolti pe ale altor
Voiam doar sa vad ce idei de posvesti au si alte persoane, in afara de mine. nici o clipa nu m-am gandit sa "dezvolt" ideeile altora.
Si inca ceva; eu nu inteleg persoanele, ca tine, care comenteaza la intrebari. Daca nu sti sau nu vei sa dai un raspuns nu comenta!
Ouran High School Host Club sau itazura na kiss. Special A, Shugo chara, Zero no tsukaima si Kimi ni Todoke.
Amagami SS (2 sez)
- Kimikiss Pure Rouge
- Kanon (2006)
- Clannad (2 sez)
- Kimi ga Nozomu Eien
- Toradora!
- Kaichou wa Maid-sama!
- Kareshi Kanojo no Jijou
- Ichigo 100%
- Ano Natsu de Matteru
- Akane-iro ni Somaru Saka
- Suzuka
- True Tears
- Canvas 2: Niji-iro no Sketch
- H2O: Footprints in the Sand
- Sola
- Air TV
- Mashiroiro Symphony
FUNDA?
Multumesc mult, dar ceream idei pentru a scrie o poveste.Scuze daca nu am reusit sa ma fac inteleasa.
Știu că ai dat fundița; dar chiar voiam să răspund. Am observat în majoritatea anime`urilor vizionate (romance) că băiatul popular și frumos și sportiv și alte-alea se îndrăgostește de fata urâtă și inocentă și ciudată sau mă rog, ceva de genu. Eu mereu mă gândeam ca rolurile să fie inversate; adică, cred că mă înțelegi... Să fie fata drăguță și populară și așa. și să fie un băiat mai. antisocial sau retras sau ceva de genul, și fata respectivă să-l observe doar după o anumită acțiune( gen, au fost aleși reprezentanții clasei; sau participă la ceva împreună, etc). Poate că am scris o tâmpenie, dar aș vrea să văd și așa ceva. Baftă oricum. ^^
Multumesc, dar sa stii ca exista si astfel de animeuri de genul celui descris de tine.
N-am spus că nu există; dar nu știu multe de genul, de asta am sugerat.