E mult de povestit.Dar iti spun cat mai scurt.La inceputul sezonului akatsuki vor captura bijuu, si prinde primele 7.Gaara e salvat de chiyo basama(jutsu secret) si naruto. Apoi Naruto invinge membri akatsuki. Prima data se lupta cuorochima se enerveaza si ajunge la 4 cozi si o loveste pe sakura.Si ajunge sa se lupte cu Pain(liderul akatsuki)ajungand la 8-9 cozi si sigiliu e refacut de taicasu.Sasuke se bate cu itachi, ataca coferinta celor 5 kage si apoi danzo. Obito(tobi)Incepe cel de al patrulea razboi ninja.Naruto reuseste sa controleze pe kurama si stapaneste si senjutu.El poseda si saje mod. Apoi incepe lupta cu tobi si adevaratul Uchiha Madara. Apare kaguya, care este suprema(mama ninja).La final ajunge sasuke cu rinegan vs naruto sage si senjutu.Isi pierd amandoi bratul dominant.Si apoi filiere tare faine.Sunt multe de spus dar am incercat cat mai putin dar sa cuprinda cat mai mult.
La tot? Nu știu cum aș putea povesti atâtea episoade, ce zici dacă pui întrebări și eu îți răspund la ele?
'Naruto Shippuuden este continuarea seriei originale Naruto. Povestea se învârte în jurul unui Naruto Uzumaki mai în vârstă şi mai matur, fiind într-o continuă căutare care speră să ducă la salvarea prietenului său Uchiha Sasuke din mâinile şarpelui Shinobi, Orochimaru. După doi ani şi jumătate, Naruto se întoarce în Konoha şi decide să facă totul pentru ca drumul său să fie pavat cu fapte reale. Dar când în atenţia sa apare o nouă grupare numită Akatsuki... lucrurile se complică.'
Am văzut partea întâi. Poti sa îmi rezumi pana la partea in către apare Madara?
Tu cine crezi ca este Madara? Tipul asta?
http://imgur.com/nNI3S0V