| AIeXxX a întrebat:

Imi propune cineva un anime, gen ecchi, comedie, Action, fantastic
Lista mea de anime vizionate:
http://www.anime4fun.ro/lista/AleXxX

P.S sa nu fie pentru copii de 10 ani :)))

Răspuns Câştigător
| Barb0Senpai a răspuns:

Salut! Uita-te la:

Kampfer
Hyakka Ryouran Samurai Girls
Princess Lover!
Dakara Boku wa, H ga decinai
Aki Sora
Nozoki Ana
winking

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! ^^ Am vazut un anime mai de mult numit "so, i cant play H" care e destul de ecchi tongue Totusi nu ti-l recomand, pentru ca din motive pe care nu mi le mai amintesc, i-am dat drop laughing adica am incetat sa ma uit la el.

Kampfer e un anime destul de ecchi si interesant, cu o grafica ok, si are ceva comedie si actiune, si e cu un baiat care se transforma in fata, deci are ceva fantastic laughing Pe asta ti-l recomand

Restu pe care le stiu de genul acesta le-ai vazut deja. Mai stiu anime-uri de genul ecchi si comedie, dar nu au action si fantastic, si invers, dar daca esti disperat sa gasesti unu, cu macar 2 sau 3 din genurile spuse de tine in intrebare, am sa iti dau cateva tongue

Vizionare placuta, sper ca te-am ajutat

| AIeXxX explică (pentru anonim_4396):

I cant play H cred ca l-am vazut, Kampfer ma uit sigur, pentru ca mai captivat ca o sa se transforme in fata big grin (merci) Si animeurile care le stii tu alea ecchi care n-au actiune, ca alea tot imi plac big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru AIeXxX):

Ok laughing tine de aici ecchi:

maken-ki
to love-ru darkness
highschool of the dead
rosario + vampire
they are my noble masters
kiss x sis (are 2 serii: kiss x sis normal si TV series tongue alea normale sunt mai ecchi. Si trebuie sa recunosc, este cel mai ecchi anime din cate am vazut xD adica sunt aproape sa faca sex, cand BOOM cineva le strica distractia...)

Mda le-am vazut big grin
Si da sunt de acord cu tine laughing
doar maken-kii si roasio vampire nu l-am vazut
apropo rosario vampire e interesant?
ai putea sa-mi dai o mica descriere?

E cu un baiat normal care ajunge la scoala de monstrii si realizeaza ca toti de acolo sunt monstrii si el e singuru om doar dupa cateva zile laughing) si e destul de ecchi pentru ca sunt mai multe fete de tot felul de specii, gen e o tipa vampir stii, si vor sa il atace, dar tipa aia vampir fiind prima lui fata din harem sa zic asa, il protejeaza si dupa o lupta de cateva secunde se aliaza fata respectiva cu baiatu si asa. umm. ma rog, chiar nu pare interesant din ce ti-am povestiteu aici laughing Dar imi amintesc ca e destul de ecchi tongue nu e grafica foarte faina, dar anime-ul e destul de ecchi tongue

Okay, mersi o sa ma uit, cand o sa termin o sa-ti spun daca mi-a placut big grin

Okay! ^^
vizionare placuta

Foarte tare rosario x vampire, mersi pentru ca mi l-ai propus happy

Ok laughing

| Paternic_ƎũGȇñ_1994 a răspuns (pentru anonim_4396):

Prietene big grin tu la ce te referi cu grafica? n-am auzit de loc grafica la anime... dar grafica la jocuri am auzit de milioane de ori big grin

| AIeXxX explică (pentru Paternic_ƎũGȇñ_1994):

Poate are in vedere ca calitatea animeului e mai bine desenata, desi eu am inteles laughing

| Paternic_ƎũGȇñ_1994 a răspuns (pentru AIeXxX):

Atunci e altceva happy

| Kanpeki a răspuns:

Anime-uri ecchi? hmm High School DxD si Akame ga Kill.

| AIeXxX explică (pentru Kanpeki):

Vazute laughing

| Kanpeki a răspuns (pentru AIeXxX):

Am uitat de 7 Deadly Sins (Nanatsu no Taizai) si asta nu cred ca l-ai vazut. big grin

| DarkVampiress a răspuns:

Strike the blood si blood +