| emimari111 a întrebat:

Imi puteti da cateva animeuri gen Specia A si Wa Maid Sama. Va rog sa-mi dati si descrierea.

Răspuns Câştigător
| Antidott a răspuns:

Salll! Daca vrei poti sa vizionezi Kamisama hajimemashita sau inu x boku ss...
Dupa parerea mea aceste animeuri sunt super dragute
in anime-ul kamisama hajimemashita

După ce tatăl lui Nanami fuge din cauza datoriilor de jocuri de noroc, ea este evacuat din apartamentul ei. Nanami întâlnește un om ciudat pe nume Mikage, care ii este frică de câini. Ea il salvează pe Mikage de  un câine și îi spune povestea ei. El ii dă lui Nanami casa lui ca o mulțumire pentru salvarea lui. Ea acceptă oferta, deoarece este fără adăpost. Când Nanami ajunge la casa lui Mikage, ea este șocata să vadă că aceasta nu este o casă normală, doar un altar de cult. După ce că ea este întâmpinata de către Onikiri și Kotetsu care sunt deținătorii  altarului. Ea se întâlnește si cu Tomoe, și învață că Mikage a fost o divinitate a Pământului, a altarului și a revărsat asupra ei semnul divin, astfel încât ea ar putea fi noua Divinitatea. Ea traieste cu Tomoe, Onikiri și Kotetsu. Aceasta începe să înțeleagă și să lucreze din greu în noua sa poziție ca Divinitate a pamantului. Pe masura ce povestea progresează Nanami se trezește ca se dragoste de Tomoe, dar el o respinge, deoarece dragostea dintre un om și un yokai este un subiect tabu. Pana la urma Tomoe se trezeste ca si el este indragostit de Nanami

Inu si boku ss

Fiica familiei Shirakiin simte nevoia de a se muta si a locui pe cont propriu si neprotejata.Este lasata sa locuiasca singura numai cu conditia de a locui in conacul "Ayakashi Kan".In acest conac puteau locui doar cei care au dat un examen foarte strict de asemenea fiecare rezident era insotit de un agent al Serviciului Secret [S.S]. Chiar daca Ririchiyo nu a acceptat serviciile companiei S.S, in timp ce locuia in conac ea afla ca agentul dedicat protejarii ei este de fapt Duhul Fox, pe care anterior l-a salvat.Cu timpul inima ei inceapa sa bata din ce in ce mai tare atunci cand Soshi Miketsukami [ Agentul secret ] este langa ia sau o atinge. Pana la urma acesti vor fi impreuna...

Cred ca am scris destul despre aceste doua anime:*
Funda?

2 răspunsuri:
| Ritsuko a răspuns:

Ouran high school host club, The wallflower, Kami-sama hajimemashita.

| Lucy27 a răspuns:

Toradora,Inu x boku ss,Kimi ni Todoke, Bokura ga ita, Sukitte ii na eu, Tonari no kaibutsu-kun, Kamisama Hajimemashita