| cristiana1234 a întrebat:

Imi puteti da niste manga in care sa fie vorba despre o fată care se luptă in fiecare zi cu greutatile vietii pentru a se hrani (nu sa se lupte, sa faca rost de bani) gen Annarasumanara sau Girl the Wild's (de preferat sa aiba un frate sau o sora )

funda

Răspuns Câştigător
| Zoki a răspuns:

Kaichou wa Maid-sama - o fata care lucreaza la o cafenea nu chiar obisnuita. Trebuie sa trateze clientii ca pe stapanii ei. Ea lucreaza ca sa poata contribui la intretinerea familiei( impreuna cu sora si mama ei).

Boys over flowers - dar asta are doar accente de viata grea, adica ea face munci minore ca sa se intretina. Ceva in gen livrare de lapte, ziare. Intr-o zi facand o livrare la o scoala(care era doar pentru cei mai bogati), a salvat un baiat care dorea sa se sinucida si asa a devenit eroina poporului. Ca rasplata a fost admisa la aceasta scoala.De aici incep aventurile ei.

P.S eu am vazut kdrama pentru boys over flowers, dar am citit pe internet ca a fost facuta dupa anime

2 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

Nu ştiu dacă este exact ce cauţi, dar..Happy! de Urasawa Naoki.Este o manga ceva mai veche(1993).Nu am citit-o, dar am auzit că este foarte bună, deci ţi-o recomand.

| Rekaamei a răspuns:

Hmm ti-as recomanda Kaichou wa Maid-sama! e vorba de o fata mai saraca care lucreaza la o cafenea si de aici te las sa te uiti tu la acest anime. Merita vizionat! Funda?