| RaluckSakura a întrebat:

Imi puteti spune, mai degraba explica episoduş 298 din Naruto Shippuuden?

Răspuns Câştigător
| Gray77 a răspuns:

Stiti ca Naruto s-a intalnit cu Itachi in padure?, atunci Itachi la prins intr-un Genjutsu, si ia bagat o cioara in gura, chioara aia avea ochiul lui Shisui,(Shisui era cel mai puternic din clanul Uchiha la Genjutsu) si daca Sasuke isi implanta ochii lui Itachi, si vroia sa atace Konoha, atunci cioara care e un corb de faptlaughing, iesea din naruto si in baga pe Sasuke intr-un Genjutsu care il facea sa apere Konoha.
Atunci in padure Naruto i-a spus lui Itachi ca Sasuke ii este ca un frate si ar face tot posibilul ca sa il aduca inapoi in Konoha.
De atunci Itachi a inceput sa se inteleaga cu Naruto
Funda?big grin

6 răspunsuri:
| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Ce nu ai inteles din episod?

| RaluckSakura explică (pentru NarutoGokuIchigoHarryPotter567443):

Pai.n-am inteles dc sunt Itachi si Naruto prieteni.Si de ce a scos o cioara din gura. Funda daca imi explici.

| Gray77 a răspuns (pentru Gray77):

Il baga pe Sasuke*

| Gray77 a răspuns (pentru RaluckSakura):

Il baga pe Sasuke*

| Gray77 a răspuns (pentru RaluckSakura):

Stiti ca Naruto s-a intalnit cu Itachi in padure?, atunci Itachi la prins intr-un Genjutsu, si ia bagat o cioara in gura, chioara aia avea ochiul lui Shisui,(Shisui era cel mai puternic din clanul Uchiha la Genjutsu) si daca Sasuke isi implanta ochii lui Itachi, si vroia sa atace Konoha, atunci cioara care e un corb de faptlaughing, iesea din naruto si in baga pe Sasuke intr-un Genjutsu care il facea sa apere Konoha.
Atunci in padure Naruto i-a spus lui Itachi ca Sasuke ii este ca un frate si ar face tot posibilul ca sa il aduca inapoi in Konoha.
De atunci Itachi a inceput sa se inteleaga cu Naruto
Funda?big grin

| Ho1 a răspuns:

Nu exista.

| Skynettt a răspuns:

Ii spune cum sa se apere pentru ca stie ca il manipuleaza eu asa am inteles...