Buna, poti incerca:
*Highschool of the Dead;
*Deadman Wonderland;
*Higurashi no Naku Koro ni(2 sezoane. Din primul nu ai sa intelegi nimic. Apoi nici din prima jumatate al celui de-al doilea sezon nu ai sa intelegi nimic, dar cand incep sa explice lucrurile ai sa vezi ca merita sa il fi urmarit.);
*Hellsing Ultimate;
*Hellsing;
*Koutetsujou no Kabaneri;
*Shiki;
*Corpse Party;
*Umineko no Naku Koro ni;
*Jigoku Shoujo;
*Danganronpa(are vreo 3 sezoane, eu am vazut doar unul care mi-a placut, am inceput s2 parca dar ma plictisea asa ca l-am amanat dar e posibil sa fie bune si celelalte);
*Blood-C;
*Yami Shibai(are mai mule sezoane)
*Psycho-Pass;
*Mirai Nikki.
Vizionare placuta!
Deci din cate am vazut, cam jumatate pana acum, le-am adooorat mai ales hotd pacat ca nu va fi sez 2, deadman woderland mia mai placut foarteee mult, corps party l-am vazut deja de 4 ori la cat de smecher ii, mirai nikki inca plang ca nu va fi un sezon nou, blood c, mi-a trecut de lacrimogene, oricum MS MUUULT AU FOST FOARTE BUNE PANA ACUM
Am sa iti dau un raspuns pe la ora 12-13 ca trebuie sa ma uit, l-am descarcat si totul va fi gata
Deci gore si horror si nuditate Devil man( original si reboot-ul mau nou) deasemnea atack on titan si Bersek, Totodata as recomanda Helssing ultimate si Dead man wonderland merita. Bafta si spor la vizionat!
Ohh am uitat atunci sa il trec in lista "Ousama Game The Animation". Personal il gasesc dezgustator si deranjant dar e foarte posibil sa iti placa..nu stiu.
Junji ito collection. Desi recomand mai mult manga. Animeul nu prea a surprins senzatia de teama.
Shadow82838 întreabă: