Kaichou wa maid-sama e romantic, comedie si povestea e despre o fata si un baiat care se indragostesc... dar fata se lasa greu
Bleach,Naruto,Dragon Ball,Vampire Knight,Soul Eater, Death Note, Maji de Watashi ni Koi Shinasai (deși este ecchi), Black Rock Shooter, Full Metal Alchimist and so on...Care-mi plac mie? Aproape toate de mai sus, nu pot spune dacă îmi plac unele dintre ele pentru că nu le-am văzut încă =='.
Death Note, Claymore, Code Geass (deocamdata sunt la primele episoade si mi se pare genial), Elfen Lied, Another, Ao No Exorcist, 11eyes, Devil May Cry. Cam pe acestea l-am vazut deocamdata.Ti le recomand pe primele 3. Spor la vizionare :*.
Dacă doreşti un anime cu genuri diverse:acţiune,drama,comedie,atunci îţi recomand Naruto/NS,Bleach,Fairy Tail,Ao no Exorcist,Gintama(e în principal comedie şi acţiune),FullMetal Alchemist, Sword Art Online, Accel World, şi poate chiar şi Dragon Ball(deşi e o serie veche, merită din plin să o urmăreşti).
Baftă.
Kuroshitsuji si Dantalian no Shoka sunt preferatele mele. Ador anime'urile de genul 'mister'.
Steins; Gate http://myanimelist.net/anime/9253/Steins; Gate
Science fiction, Thriller, Mystery, Romance, Comedy, Drama
http://en.wikipedia.org/wiki/Steins; Gate
Sal pai 1 Bleach 365 ep e super tare 2 Naruto si Naruto shippuden cred ca au vreuo 500 impreuna 3 Fayri tail 165 on going dupa unele mai scurte sunt 4. Death noth 5. Deadman Wonderland e super animele pacat ca e cam scurt astre trebuie vazut cati ocupa ele timpu
Am multe preferate :p Imi place mult KHR (Katekyo hitman reborn), actualul la care ma uit.
Ar mai fi si Fairy tail, Deadman wonderland, Death note. Kuroshitsuji, Ao no exorcist, Kuroko no basket, Soul eater, Yu yu hakusho.
Eu zic ca merita sa le privesti, asta daca nu le-ai vazut deja ^^
Incearca Death Note e cel mai bun anime pe care l-am vazut dupa Naruto...dar daca vrei sa incerci ceva mai scurt si ft interesant pe acesta ti-l recomand
DN Angel... E despre Niwa Daisuke, un baiat de 14 ani, dragut, placut in cartier si la scoala.
In ziua cand a implinit 14 ani, Niwa s-a decis sa-i dea o scrisoare de dragoste fetei pe care o place, Risa Harada. A pregatit din timp, cu multa grija acest moment, dar inainte sa-i dea scrisoarea, Risa ii spune ca il considera un bun prieten, fapt ce-l face sa se simta deja respins si nu-i mai da scrisoare pe care insa Risa o va observa.
Aceeasi zi este foarte importanta pentru destinul lui, desi nu stie, va afla curand de la mama lui ca face parte dintr-o familie mai deosebita in care, de 300 de ani, cand un baiat implineste 14 ani se transforma in legendarul hot Dark Mousy. Pentru acest destin a fost antrenat din greu de mama si bunicul lui. Aceasta transformare se va petrece de fiecare data cand Daisuke vede o imagine a fetei pe care o iubeste si se gandeste la ea. Mama lui il trimite sa fure anumite piese de arta care au un tip de magie ce trebuie sigilat. Dark se transforma inapoi in Niwa cand vede imaginea lui Rika, care-i aminteste de bunica ei, fata de care Dark era indragostit. Aceste transformari se vor opri cand Daisuke isi va schimba sentimentele fata de Risa.
Dark este urmarit de un alt personaj legendar, Krad, in care se transforma un coleg al lui Daisuke, Hiwatari Satoshi.
Un lucru important care va complica povestea din D.N.Angel este faptul ca Risa are o sora geamana, Riku, care se indragosteste de Daisuke iar lui Risa ii va placea de Dark. Astfel, acest anime devine o poveste centrata intre relatii de iubire, rivalitati si nemultumiri.
Iti spun eu anime-uri frumoase... eu sunt foarte pretentios, nu ma uit la oricare anime...
Mister, drama: Death Note, Another sunt prea smechere! unele dintre preferatele mele
Actiune, Aventura, Comedie: Naruto, Bleach, Hunter x Hunter 2011
Actiune, Romance: Sword Art Online, HighSchool DxD
Naruto sau naruto shippuden te rog sa urmaresti macar un episod si daca nu ti place aste e eu doar ti am propus.
L-a vazut si cred ca e superb am citit pana si manga
Manga la ce nr este si pe ce sait l-as putea gasi?
Http://anime.kage.ro/ - sitreul pe care gasesti
in manga deja e gata razboiul si in numarul urmator cred ca vor afla identitatea lui tobi (p.s. nu e madara) de asemenea naruto lo facut pe 9 cozi sa planga (e cea mai tare faza)
problema in manga e ca numerele din naruto si naruto shippuden sunt la un loc deci cred ca ep curent e pe la 525
Multumesc eu am vazut ca episodul care va fi acum e pe la 533
Eu cred ca naruto este cel mai popular anime din toata lumea la fel si bleach
Anime-uri Interesante ar fi... Kaze No Stigma/Claymore/Death Note/Samuray X / Tri Gun/ Fairy Tails / si cel mai bun Code Geass...incearcatile
TempestUV întreabă: