Pai cele mai puternice tehnici sunt: Rinnenganul, Eternal Mangekyo Sharingan, Mokuton si tehnica lui Naruto si a tataluii sau, viteza impresionanta si Rasenshuriken sau Kyuubi Rasengan il face de neoprit pe Naruto cand e in Sage Mode si Bijuu Mode, o alta tehnica aproape la fel de puternica ar fi stilul Inferno al lui Sasuke care ii da acestuia o aparare indestructibila si un atac impecabil.
Rinnengan,Mangekyou Sharingan siii atunci cand e Naruto in Sage Mode si Bijuu Mode.
Pai sunt Rinneganul, Mangekyo Sharingan, Rasengan(Rasenshuriken) si presupun ca si Thnica Edo Tensei.
Sunt mai multe tehnici puternice.Dar tehnica aia de reanimare e puternica.Acum nu stiu daca e cea mai puternica
Eu as considera toate dojutsurile pe care le-ati mentionat ca fiind mai degraba niste abilitati. Tehnici propriu zise ar fi Susanoo sau Rasenshuriken. Care cred ca e cea mai puternica? Pe moment imi vine sa spun Amaterasu. Dau foc la ce vreau si rezultatul final, nu conteaza care ar fi tinta, este acelasi, tarana.
Edo Tensei,Tengai Shinsei(tehnica cu meteoriti a lui Madara),Sage mode(Modul eremit a lui Naruto),Rasen-Shuriken,Planetary Rasengan,Stilul Infern,Susano'o, Eternal Mangekyou Sharingan(toate tehnicile lui), Rinnegan(toate tehnicile lui), Amaterasu, Viteza lui al 4-hokage, Tehnica lui Tsunade cu cele 100 de vindecari(este foarte buna, te regenerezi singur) hmm cam atat cred eu.O zi buna ma, ma bucur ca te am ajutat
itachi222 întreabă:
Shadow82838 întreabă: