Nu putem spune nimic inca, Naruto in acest moment se lupta cu Obito, deci nu putem decat spera ca Naruto sa piara in lupta pentru ca Sasuke a devenit bun, daca nu ma credeti cititi manga
Ce este cu intrebarea asta?
Dar, hai ca o sa raspund.
Da, va muri pe data de 21 Decembrie 2012.
Deoarece vine sfarsitul lumii cum au spus mayasii; iar Kishimoto Masashi va muri si el odata cu toti pamantenii.
Sa stii ca lumea nu se va sfarsii pe 21 decembrie
La asta ma gandeam sa pun eu in viitoarea manga pe care o voi face, ca personajul principal sa moara dar povestea sa moara.E posibil ca Naruto sa moara, la fel si Sasuke, nu stii ca aparuse de mult timp un OVA? Cand se batea Naruto contra lui Sasuke care Sasuke avea eternal Mangekyou Sharingan, daca nu stii, sau daca nu stiu si ceilalti useri uitati aici linkul : http://www.youtube.com/watch?v=eYbqEgs_x-w.
Esti sigur?
Foarte/.
Logic ca NU va muri.
Daca ar muri de ce s-ar mai chema desenul Naruto?
In plus el a murit doar in viziunile unei fete din Naruto shippuden movie 2
EU nu cred e imposibil pentru ca nu degeaba se numeste naruto intotdeauna naruto invinge la final ca in lupta cu pain
Nu se stie daca va muri sau nu deoarece Kishimoto nu a anuntat nimic, ar fi prostesc sa anunte sfarsitul animeului (care nu va fi prea curand deoarece Shippuden nu s-a terminat si mai trebuie sa apara Akipuden). Astea sunt doar zvonuri pe care le inventeaza fanii.
Shadow82838 întreabă: