| Cristian2003 a întrebat:

Imi spuneti si mie daca tehnica lui Deidara C4 are vreo slabiciune si daca este mai puternica de cat amaterasu?

Răspuns Câştigător
| Zulzon a răspuns:

Putem sa dezbatem oleaca. Dupa cunostiintele, tehnica lui Deidara nu are nici o slabiciune, spre diferenta de Amaterasu, care implica folosirea a Mengekyo Sharingan, si automat duce la degradarea ochilor. Pe de alta parte, daca ai Eternal Mangekyo Sharingan si folosesti Amaterasu nu este nici o problema. Eu in schimb asu spune ca este mai puternica Amaterasu deoarece poti s-o folosesti de mai multe ori una dupa alta, asa cum se observa in lupta lui Itachi cu Sasuke. Tehnica lui Deidara implica ceearea unei papusi imense care apoi explodeaza, si nu prea vad cum ai putea folosi asta foarte des si dureaza si ceva pana faci acea papusa. Itachi sau Sasuke pot folosi Amaterasu de vreo 4 ori pana este gata C4. Deci, mai buna Amaterasu.

1 răspuns:
| Hyōhaku a răspuns:

Nu trebuie dezbatuta foarte mult aceasta tema.e foarte simplu.Amaterasu e mult mai puternic decat papusile din ceara ale llui Deidara si in plus cred ca Sasuke il poate invinge fara sa foloseasca Amaterasu