| laviniicka a întrebat:

Imi spuneti si mie niste glume? happy

Răspuns Câştigător
| tiby_5017 a răspuns:

La scoala profesorul de religie le explica copiilor despre stramosii nostri Adam si Eva. Un elev se ridica si spune: D-le profesor parintii mei tocmai mi-au spus ca ne tragem din maimuta, nu mai inteleg... Elev Popescu, cazul familiei tale nu ne intereseaza, eu vorbesc in general.happy

4 răspunsuri:
| valy3032 a răspuns:

Trei amici, evident romani, erau intr-o barca si dadeau la peste cand deodata un inger vindecator apare langa ei. Astia, inmarmuriti, dupa ce le revine glasul incep sa ii ceara:
- Eu am o durere mare de spate de cativa ani, nu pot sa scap de ea…
Ingerul ii atinge spatele si e vindecat!
- Eu trebuie sa port ochelari toata viata, ca nu vad bine, si as vrea sa…

| Deeaa a răspuns:

Ii zice maicasa lu bula sa se duca la magazin si ia carnati.
mama:iao la stanga dreapta stanga dreapta,dai de o batrananica dai bunaziua ca asa e bine.
mama:stanga dreapta stanga dreapta dai de un caine dai osu ca sa nu te muste.
mama:stanga dreapta stanga dreapta dai deo groapa sari peste ea ca sa nu-ti rupi picoarele
mama:stanga dreapta stanga dreapta dai de o biserica inchinate ca asa e bine
mama:stanga dreapta stanga dreapta treci strada si ai luat carnatii,ai inteles Bula?
Bula:da mama deci stanga dreapta stanga dreapta dau de o batranica ii dau osu ca sa nu ma muste,stanga dreapta stanga dreapta dau de un caine ii dau buna ziua ca asa e bine,stanga dreapta stanga dreapta dau deo groapa ma inchin la ea ca asa e bine,stanga dreapta stanga dreapta dau de o biserica sar peste ea sa numi rup picioarele,stanga dreapta stanga dreapta ma calca o masina si am luat carnatii

| AdriixDoo a răspuns:

Alinuta dormea singura, in camera ei.
Dintr'o data apare o cioara urata la geam.
"Te mananc, te mananc!"
Alinuta speriata, se duce la ma-sa:
"Mami, mami, ma mananca pasarica."
"Scarpina-te!"

| SongElena a răspuns:

Mai eu nu stiu multe bancuri dar iti spun un banc si cateva inventate de mine ca un fel de insulte bancul:era trei barbati si erau casatoriti si vr sa petrecat o seara in aras singuri se duc la o bere tr de baut si zize unu: hai sa mergem la un club sa ne tina niste domnisioare companie ajung aia acolo ii intreaba ala: da ce doriti vrem si noi 3 domnisoare sa ne petrecem seara cu ele imi pare rau avem doar doua hai mai ca vrem si noi sa ne amintim de vremurile bune cand eram burlaci imi pare rau am doar doua dar daca doriti avem si una gonflabila datine-o ca unu e beat mort si no sasi dea seama se culca aia cu alea si dimineata sp primul eu m-am culcat cu o rusoaica a fost buna rau eu m-am culcat cu o englezoaiaca s-a vazut dupa carte ultimul zice ma eu cred ca m-am culcat cu o vrajitoare intreaba aia dc ma? pai cand am muscato de san a zburat pe geam laughingrolling on the floor insulte(glume): ce corp ai zici ca esti bara de metrou
ce bulane ai zici ca esti bianca dragusanu
ce mers ai zici ca nu mergi
ce fata ai zici ca a trecut tramvaiu peste tine aa si restul sunt de la robotzii alea sunt cele mai marfawinking

Întrebări similare