Taci, cap de tabla, nu sti? Uite maestrul: omfg omfg, a p''a roz din fier cu luminite, saiba cu ochi (ep. 2), sa ma transform in telina si sa ma infig pana la rame, care e culoarea mea preferata? doi, doi radical, doi, deci e al ro ver, sa sugi o ceapa, ciorbistule (ep 3), du-te direct in p''a si ia-l pe **** si bagatil in c''r cu mata si cu tactu si cu tot neamul tau de p''e spatiale ah nesimtita dracu' care esti, cei satamu mega mucu asta, stai medriocule, sa gandim logic, a cazut din cer! Amin, ciogafocu lui leidy Gogo, pote-i alcool, potei rom! Rasistule, poatei vin, poate-i tuica, poate-i pipi de rechin, coarde pentru instrumentul meu de suflat, stilul propriu de lupta, stilul fu tai, simtemi furia! ( ep 4), tampon invizibil, jala English not, ablas Romana?, mai putifer, cand pun ochiul in luneta, curat tot de pe planeta(ep 5), ciumbal excroc, abstract..., eu sunt proasta, ma faci grasa, nespalata la c''r ce esti, tu esti grasa, vaca autista, grasa vaca grasa autista, super mega extragerea 6 din 666, 11 engi de miliarde de euro, tu in afara de pi''da nu sti sa imparti nimic, fa o fata de curva (ep 6), rachiu simpatic cu margele de manz (ep 7) si mai sunt multe altele pe http://creativemonkeyz.com/category/roboti/. Fundita?
Xpert2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SunshineLove întreabă:
Shadow82838 întreabă: