Salut.
Ar fi trebuit sa se termine ieri.
Dar na, teapa, Sfarsitul Lumii sa amanat.
Revenind, fiind serios. (scuze pentru ironie)
Nu se stie cand se termina. Dar cat mai curand, sa spun peste 1 sau 2 ani, sigur nu se va termina.
Sarbatori Fericite!
Nu ştiu.
Atunci când Masashi Kishimoto se va plictisi să tot deseneze, şi va lua o mică/mare pauză; atunci se va termina.
Va mai dura ceva. dar se va termina in curand. se va termina razboiul si pe urma... poate vor mai aparea cateva capitole.
In orice caz trebuie sa se termine pentru ca trebuie sa inceapa naruto akippuuden
si app in ce an. evident ca nu in 2012 in 2013 sau 2014 zic eu
Te rog frumos spune-mi, esti sigura ca va fi o a treia serie? Iar daca va fi o a treia serie, de unde stii ca se va numi "Naruto Akippuden"?
Spune-mi si sursa de unde ai aceste informatii. Poate sunt eu in urma cu informatia.
A, te mai rog ceva, cand imi dai sursa sper sa fie una oficiala. Sa nu fie forum-uri, blog, uri, site-uri sau alte locuri informative fanmade.
Ei bine nu exista o certitudine pentru ca nu prea putem vb direct cu Kishimoto. deci se intelege. dar asa se zvoneste... si nu-ti fa griji ai vz ce umpluturi baga astia numai ca sa lungeasca razboiul... o sa mai dureze animeul.
Daca ai citit manga ai vazut ca sunt in urma si acum cu umpluturile au ramas si mai in urma.
De ce se numeste akippuuden? Nu stiu... de ce se numeste shippuden?
Poti sa iei mesajul ca pe o "ultima barfa„ nu ca pe ceva concret. la urma urmei numai masashi stie ce va face cu seria lui nu?
Zendaa întreabă: