1.Hidan putea sa-si mentina nemurirea doar facan-usi ritualul. Daca a fost prins in groapa aia fara sa si-l faca probabil ca a murit pur si simplu.
2.Pain este corpul mort al lui Yahiko controlat prin niste bare de chakra de catre Nagato.
3.Pe 8 cozi il detine Killer bee.Si detinatorul lui 10 cozi cred ca e Madara.
4.Nu stiu cine este creatorul dar imi amintesc ca Orochimaru a descoperit-o prima data dupa care a preluat-o kabuto.
5. Kakuzu a fost ucis cu Rasen shuriken de catre Naruto taindu-i celulele corpului la nivel molecular.
1. Shikanaru l.a taiat in bucati si l.a ingropat intr.o padure in care doar clanul lui poate intra(deci practic nu e mort, doar ca nu se mai poate reface)
2. Nagato, ucenicul lui Jiraiya, copilul profetiei, aparent seful akatsuki
3. Killer B- 8 cozi si Statuia Gedo e 10 cozi dar obito a devenit jinchiuriki lui 10 cozi si mai apoi madara
3. De al doilea hokage si a fost perfectionata de orochimaru
4. A fost omarat de hidan. Hidan "l.a taiat pe shikamaru" in lupta si a incheiat ritualul sau dar shikamaru a folosit sangele lui kakuzu
1.Hidan era nemuritor insa cand a fost prins de Shikamaru in groapa aia a fost strivit si a murit (ori a murit ori putrezeste acolo)
2.Pain este o formatie alcatuita din 6 corpuri moarte (principalul fiind corpul lui Yahiko) controlate de Nagato prin niste bare de chakra.
3.8 cozi e Killer Bee iar 10 cozi a fost Obito la incept (obito fiind fostul prieten al lui Kakashi si cel care i-a dat ochiul sharingan si cel care purta masca) apoi Madara.
4.Din cate imi aduc aminte cel care a creat-o a fost al doilea hokage (dar nu sunt sigura) iar cel care a descoperit-o a fost Orochimaru.
5. Kakuzu a murit din cauza lui Naruto care a folosit rasen shuriken pe el.