Fa unu mai bun daca stii
Here we come againe. Sabbath, arată-i dăseniele talie, fato!
Dude,crede-mă că am habar să desenez, nu-ţi umple tu căpuţul cu frustrări.Şi am mai progresat de atunci.^_^ Acum pot să fac linii mai felurite, next step: punctele.
Exista un singur mod de a ma face sa renunt! adica! sa va prefaceti macar ca nu sunteti pupîncuristi
Ştii măcar ce înseamnă pupincurist?
Da stiu!
Ce înseamnă?
Vre-un copil copac care zice sa te lasi de comicuri ca nu te pricepi si că iți zice pe față că esti naspa astea inseamna (pe TPU)
Nu am murit de 2 zile si cel care imi deranjeaza sicriul va fi omorat ce ceacanău esti ma normal ca da! si tie ciudaaa? na ceas ti-am dat funda din greseala
Mai repeţi odată? Şi vezi ca de data asta să foloseşti şi semnele de punctuaţie din dotarea tastaturii.Şi n-am nevoie de funda ta, şterge-te pătimaş între bucane cu ea.
DA nu inteleg, de ce trebuie sa te iei de mine? gata mi-ai zis ca nu sunt bun asta e dar acum sa nu intindem sfoara mai mult de atat.lasa ca ajunge hai pace!
...Tu chiar trăieşti?
Imi pare rau celor care le plac comicurile mele insa trebuie sa renunt pentru caa cinevaaa nu dau nume songsofthesabbatsacrifice crede ca chestia asta e mai amuzanta Http://i.imgur.com/ed35E.png da chiar acum ce inseamna acest desen sau oriice altceva ar fi ca ma indoiesc ca ar fi ceva!
Nu numai chestia aia, şi o balegă stătută în soare pe uliţă e mai amuzantă decât orice comic făcut de tine.Şi mai lasă frustrările şi mai dă pe la ora de română, să te înveţe semnele de punctuaţie şi unde să le pui!
Auzi eu semnele de punctuatie nu vreau sa le pun nicaieri doar la ora de romana sunt asa dar si pe TPU baaa? da-mi pace domnule profesor
ILoveMyFriendsSoMuch întreabă: