Apocalipsa e la 3 noaptea[cica
]
dar da, e foarte intereseanta... dupa ce o sa o murim, poate scriu o carte despre asta
nu ma ajuti?
"apocalipsa"... asta este doar o chestie care au inventato acesti oameni care nu gandesc LOGIC. daca te-ai gandi putin logic cu cel 2% pe care il foloseste rasa noastra tiai da seama ca daca Dumnezeu care ne'a creat poate sa ne si distruga... atunci cand nimeni nu se asteapta. Dumnezeu doar daca a clipit si ar vrea ne'ar distruge pe toti.
Mda,interesanta,interesanta,chiar in cinstea APOCALIPSEI beam o sampanie, si sincer sa fiu, nici nu-mi dadusem seama daca am murit.Stai sa vad, daca cumva e SF petru la o poarta aurie, atunci inseamna ca am murit*SE DUCE SA VADA DACA E SF PETRU ACOLO*Si nu e! WOOOHOOO! Care pusca niste PETRAZOIAIE cu mene de pe balcon?
Stai sa verific.
*Verifica daca e moarta*
hmm... am verificat si mi-a iesit ca suuuuuuuuuunt, ia ghici?!
*Asteapta raspunsul**Se aud greieri*
Suuuuuunt VIEEEEE, ieeeei. Si nu, nu fac struguri:d.
Nu pot sa mai scriu o nava extraterestra a venit sa ma ia trebuie sa urc mai vorbim fiti pe fir!
Vă daţi seama că nu există nici o apocalipsă, deşi studiile au arătat ca da.Astea sunt nişte invenţii pentru publicitate, nu e nevoie ca oameni care au puţină raţionalitate să le bage in seamă. Întreabarea pe care ai adresat-o are sens, şi ajută oamenii să înţeleagă că nu tot ce se spune e adevarat.Mulţumesc foarte mult dacă mi-ai citit părerea.\/Pace lumeeee!
Am citit pe net ca nu se mai aliniaza planetele... Sigur te voi ajuta cu cartea. Vreau sa iti spun ca prietena mea nu a dormit toata noaptea. Nu am murit si nici nu sunt in chinuri. Cel putin asa cred eu.
Deci.in acea noapte a fost senzational. doamnelor si domnilor:/)!
a venit un dragon care sufla cu foc!
tampenie! mare prost e ala care a crezut in asa ceva!
azi am fost la biserica si l-a sunat pe preot mama lui si i-a spus cu frica ca o sa moara la 6 dimineata...si sa-si pregateasca niste bani in buzunar sa ii de-a lui SF petru la poarta Raiului...)
Am fost martora la asa ceva!) proasta rauu lumea asta!
si cica mai e si mama unui preot!) ALILUIA!
)
Poi da cum...Viatsa scurta, IQ mic, Prostie maree
Deci chiar sunt penibil astrologii astia
Cand a zis apocalipsa : "Am venit.", i-am zis : "Stai ca vorbesc la telefon". S-a suparat si a plecat. Ce sa-i faci?