Eu cred că, Naruto o să rupă din greşeală sigiliul sau ceva de genu, o sa fie un razboi deoarece Kyuubi a scăpat de sub control, iar Naruto o să-l imblanzeasca si o sa'i invinga pe toti din akatsuki si o sa devina si o sa devina un fel de hokage mondial, cel mai puternic si. nu cred ca ar vrea sa devina 10 cozi.
NomyNom la ce episod esti? Citesti manga?
Nţ..Sunt la 187 din shippuden şi mă uit direct la anime, nu manga, dar vreau sa incerc totuşi.
Ok...eram doar curioasa de acest aspect fiindca ai scris in celalalt comentariu o parere a ta /ceea ce crezi tu, nu se va intampla, dar faptul ca esti doar la 187 explica asta...si ma bucura fiindca daca imi ziceai ca esti la zi cu anime-ul ar fi fost ciudat sa ai parerea asta.
oricum o sa iti schimbi parerea pe parcus ce vei ajunge la zi cu anime-ul, sper ca ai inteles la ce ma refer.Fiecare are la inceput o parere sau o idee cu ce se va intampla in Naruto Shippuden, dar o schimbam pentru ca de fapt se intampla altfel poate chiar mai interesant de cat ne inchipuiam.
Vizionare placuta, mai ai destule episoade pana ajungi la zi cu ele.
Eu cred ca Naruto o sa moara in lupta, aparandu-si satul. Posibil sa se faca o continuare. posibil sa fie inviat misterios etc.Cine stie? Ramane sa vedem!
Dar in felul asta ar avea sens sa continue seria. Daca ar deveni Hokage seria s-ar termina.etc...Dar daca ar murii ar putea ramane in mister.Ar putea inviia misterios si cine stie? Impreuna cu Sasuke ca pe vremuriNaruto ar putea avea in gand sa "reinvie" Akatsuki.De data asta scopul este recuperarea Bijuu-rilor. Posibil ca 9 cozi sa fie scos din Naruto si asa ar avea o continuare frumoasa.Insa asta e doar imaginatia meaNu stim ce are Masashi in gand
Eu cred ca nu. De ce sa devina 10 cozi? Ce motiv ar avea? Nu este ceva ce ar interesa lumea, ne-ar induce pe toti in eroare, unii s-ar minuna de treaba asta ca 'DEE' e Naruto, smecherie mare...
10 cozi? Nici eu nu prea inteleg intrebarea.10 cozi este Jūbi si 9 cozi care este Naruto este Kurama(Kyuubi).
Stiu ca e putin ciudata intrbarea asta, dar am gasit pe youtube ceva ca Naruto s-ar lupta cu statuia aia in care akatsuki a introdus toate cele 9 jubi (de la persoanele moarte care au fost reinviare prin acel jutzu si care in trecut au fost cei care detineau celelalte 2 besti) si-ar castiga si ar deveni el 10 cozi... ) INCURCATA POVESTEA
Corect. vor face cate episoade vor si apoi cand raman in pana de idei il fac hokage si incheie seria frumos
Buna, e foarte greu de raspuns pentru ca nici nu stim daca il readuc pe SASUKE inapoi, dar daca mai si devine 10-COZI.O sa vezi in ep-urile ce vor urma.
Bafta si spor la uitat!
AlexXxKiiddxD întreabă:
EmacuVictor întreabă: