In ep. 210 Tobi spune ca Danzo are o legatura cu Orochimaru si apoi ca Danzo vrea sa controleze Vulpea cu 9 cozi, de aceea are 10 sharingan in brat dar si celulele primului Hokage. Oricum din cate tin eu minte, Tobi ar fi intervenit in ajutorul lui Saskuke daca ar fi fost nevoie.
Cred ca Tobi e chiar Obito si eu stiu ca Danzo e mort...Nu cred ca Danzo are vreo legatura cu Akatsuki.Si nu cred ca a lucrat in secret cu el el doarea doar sa ajunga sa conduca Konoha.
Pai cred ca Danzo are saringanul de la mai multe persoane din clanul Uchiha nu numai de la ei doi.
Eu sunt de abia la episodul 203 si acum vreo doua episoade s-a spus ca el are sharinganul lui Shisui si am intrebat daca are vreo legatura cu Tobi pentru ca amandoi au sharinga-ul la acelasi ochi si ma gandeam ca poate nu e doar o coincidenta(eu inca nu stiu ce se va intampla pentru ca dupa cum am spus sunt la episodul 203) si de ce ar fi Obito rau? Sau e controlat de cineva? Oare?
Obito a fost foarte influentat de Madara in rau, i-o fi spus cateva minciuni.
Nu are Sharingan numai la ochi ci si pe mana
Da asa ma gandesc si eu dar nu vad rostul, adica poate a vrut sa se foloseasca de el dar pentru ce?
Obito e rau pentrui ca a aflat ca Kakashi a omorat-o pe Rin.Acest lucru nu la afla de la Madara ci a vazut cu proprii lui ochi.Acest lucru la influentat foarte mult spre rau.
Aa dar de unde il are? Cumva de la Shisui?
Dar el e Tobi, nu? Deci era rau inainte sa afle ca kakashi a omorat-o pe rin.
Cred ca nu mai stiu episodul asa de bine stiu doar ca Sasuke la ucis si ca, Kakashi va deveni Hokage pentru cateva zile sau ore.
A da asta stiu da dupa cine va deveni al 7-lea hokage?
Isi revine Tsunade.
Da? Ce bine!
dayanera întreabă:
Shadow82838 întreabă: