| BiancaDuta a întrebat:

Kakashi a omorat-o pe Rin?

22 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Măi, după capitolul din mangă de săptămâna aceasta, ași spune că da, că Kakashi a omorât-o pe Rin. Dar dacă ar fi să gândim logic, de ce ar omorî-o Kakashi pe Rin? Totuși, a făcut o promisiune față de Obito, nu cred că a uitat-o.
Dar, mă gândesc că tâmpitul, preamăritul Madara a fost cu ideea "uciderii", adică o copie de-a lui Zetsu, se transformă în Kakashi, pentru a o ucide pe Rin, doar ca să vadă Obito asta. Şi pentru a rămâne Obito/ Tobi alături de Madara, până când îşi îndeplinește planul suprem.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru positivity):

Hmm s-ar putea sa fie si asa dar nu uita ca ochii lui Kakashi si Obito erau conectati si Zetsu nu putea sa copieze sharinganul...

| 123catalino a răspuns (pentru positivity):

Ai dreptate de unde stia zetsu cum ara kakashi si rin, obito doar le-a spus numele nu le-a spus cu arata

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Probabil... Cred ca Obito a cazut in capcana lui Madara.

| Never4ever a răspuns:

Se pare ca da dar poate o fi fost o iluzie a lui Madara...

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Never4ever):

La asta m-am gandit si eu dar mi se pare ironic caci atunci cand ii spuse-se Obito despre moartea lui Rin Kakashi facuse o fata mai ca si cum ar fi fost de vina...

| Never4ever a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Da...dar de ce sa o omoare? Nu gasesc nici un raspuns la intrebarea asta.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Never4ever):

Hmm, am gasit raspunsul, a fost pus la cale de Madara, si o sa va explic tuturor, poate a fost un genjutsu de-al lui Madara pus pe Kakashi, Kakashi crezand ca este un inamic a ucis-o chiar in timpul acela, ori acea Rin putea sa fie un Zetsu iar adevarata Rin inca traieste ori Rin l-a rugat pe Kakashi sa faca asta ori cand Kakashi a activat acel Chidori Rin a vrut sa protejeze pe cineva sau sa il faca sa nu ucida acea persoana asa ca s-a sacrificat ea insisi. Mai am multe sugestii dar momentan va las cu astea caci sunt mai logice si mai firesti...

| Never4ever a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Da ai dreptate... oricum vom vedea in manga sau in anime.

Răspuns utilizator avertizat
| Sociopatul a răspuns:

Da kakashi a omorato pe rin deoarece era un jiunkyuriki pretios pentru konoka si mai mari satului stiau ca rin este o amenintare pentru satul frunzei si de accea la rugat pe kakashi sa fac chestia asta find din aceeasi echipa daca rin cadea in mainile lui madara era mai rau asa ca e mai bine ca a omorato kakashi

| Minato1 a răspuns:

Oamenii buni hai sa fim putin rationali si la asta ma refer sa ne punem intrebarea: DE CE? Nu stim 100% daca e real sau nu, posibil sa fie un siretlic de a lui Madara sau daca spune-ti ca Sharinganul lui Kakashi si a lui Obito erau conectati stiti cum putea face Madara? Foarte simplu, Transforma un Zetsu Alb in Rin si Kakashi si-a dat probabil seama si a omorat-o ca altfel nici eu nu imi explic, Dar totusi de ce ar face una ca asta, Ma rog eu as spune ca nu e real nimic.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Minato1):

Treaba cu Zetsu am spus-o si eu, restul nu o cred. Tot ce cred si o mentin in continuare este ca Madara vrea sa cucereasca Toate satele si fac pariu ca il va omora pana la urma si pe Obito, caci pentru el va fi ca si nebunul pe o piesa de sah iar Madara fiind regele. Naruto in acest joc de sah este o regina la fel si Killer Bee. Madara doar se joaca cu ei, la fel si Obito. Crezi ca nu i-ar fi omorat pana acum daca vroiau? Normal ca nu caci au nevoie de ei pentru a-si indeplini planul si cum spuneam Madara il va omora pe Obito dupa ce isi va termina datoria. Cred ca aproape toti vor murii iar Kurama va prelua controlul lui Naruto probabil va aparea si Hashirama din nou, am zis "POATE!", si sunt sigur ca Madara va fi redus la tacere si asa va continua seria Naruto cu personaje noi, poate si o lupta intre Sasuke si Naruto...

| Minato1 a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Sa sti ca iti dau dreptate aproape la tot, la ce nu iti dau dreptate ar fi sfarsitul pentru ca Sasuke cica ar vrea sa fie bun pentru ca nu stiu daca ai vazut sfarsitul capitolului 593 sau 594 nu mai tin minte big grin dar acolo Sasuke spune ca vrea sa isi sacrifice viata pentru sat si de aceea poate ca nu or sa se lupte acum ca Sasuke cica "ar fi din nou de partea binelui" si poate vor face pace, dar totusi... Noi uitam ca Orochimaru ii viu acum cine stie ce o sa faca din nou. Ce crezi?

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru Minato1):

Mmmda, am vazut dar poate fi fost o minciuna pentru a-i ademeni pe Naruto si Sakura. Neah nu am citit, am citit de la 598 in colo caci imi placea mai mult. Si iti dau dreptate si eu daca ar fi adevarat treaba cu Sasuke. Siii, Orochimaru a fost inviat? Eu credeam ca e Kabuto in trupul lui. Dar daca este el este o noua problema pentru ei siii... ar putea distruge tot satul, nu conteaza daca Naruto il stapaneste pe 9 cozi... Orochimaru este ca un Jiinchuuriki, dar mai puternic. Si cred ca toti cei care au murit vor fi reinviati de Obito sau Madara. Fac pariu si nu vreau sa va zic de ce ar putea sa-i reinvie pe ceilalti Obito si Madara caci vreau sa va las sa ganditi de data asta big grin.

| 123catalino a răspuns:

Da kakashi a omorato pe rin nusti de ce dar atunci obito a fost de fata cu ajutorul lui madara si alui jetsu alb si a vazut cum kakashi a bagat mana in rin si a uciso nu inteleg de ce

| 123catalino a răspuns:

Positivity are dreptate obito i-a spus lui zetsu alb doar numele nu si cum arata de unde stiau ei ca aceia sunt rin si kakashi

| 123catalino a răspuns:

Aici arata cum a omorato http://www.google.ro/......tp?/imgres

| FuwaFuwa a răspuns:

Se pare ca da dar nu stiu cu ce motiv

| kakashi1eyes a răspuns:

Salut tuturor da kakashi o omoara pe rin dar fara vreo intentie dupa ce obito este zdrobit sa spun asa ii spune lui kakashi sa o protejeze pe rin dupa ce ies din acea grota kakashi il omoara pe tipul ala dupa kakashi si rin sar pe creaca unui copac acolo sunt inconjurati de o multime de ninja si rin il roaga pe kakashi sa o omoare. kakashi nu accepta si foloseste cidori in lupta cu acei ninja casasi coboara din pom si se intreapta spre un ninja care alerga spre el si in clipa aia kakashi intinde mana sa il loveasca cu cidori iar rin a sarit in fata lui kakashi atunci apare si obito si vede faza dar kakashi nu vroia sa o omoare si nu era nici o pacaleala din partea lui madara si am dovada dupa ce rin este moarta kakashi mai tarziu este la spital adus de minato si apoi se duce acasa si pe maini vede plin de sange incearca sa se spele dar dupa ce scoate mainile din apa tot cu sange le vede si tot are iluzi pai cam asa se intampla nu am reusit sa fac rost de video pentru ca este un intreg episod si nu am reusit inca sa tai parti din el ok pai ma bucur ca vam ajutat o zi buna.

Întrebări similare