| Anonimus247nmn13 a întrebat:

LA gta san andreas cum ati facut iesirea cu barbara cand apare FUN? as vrea totul explicit! Funda

Răspuns Câştigător
| єχcєєℓ a răspuns:

Trebuie să o plimbi cu vehiculul prin diferite zone la o viteză regulată, nici foarte mare nici prea mică, când se umple bara acea cu alb trebuie să te duci înapoi cu ea.

8 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

"Fun" adică?
thinking
Dacă ai explica mai bine poate aș putea să te ajut.

| Anonimus247nmn13 explică (pentru єχcєєℓ):

Este voerba de prietena lui Carl la jjocul gta san andreass si cand ma duc seara sa ma intalnesc cu barbara ori trebuie s-o duc intr-un club ori o esire adica restaurant diner si bar si cateodata imi apare si cica trebuie sa o duc pe unde ii place ei asa ma inteles in ce scria stanga sus simi aparea o bara care scria Fun si cred ca cand era complet alba era multumita!

Prin ce zone!

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Anonimus247nmn13):

Pe unde mergeai și la restaurant cu ea...de jur înprejulul El Quatebardos sau cum se numea...

Si la misunea cu avioanle in care trebuie sa treci prin cercuri care e secretul?

Apasă tasta 2 pentru a închide roțile.

Asta stiu sunt pe la a 3 ia misunea chestia e ca e greau sa-l faci sa faca curba ff greu!

Intri la mouse settings, depifezi "fly with mouse" și poți să ajustezi camera avionului ca să vezi mai bine și să iei curbele.

Trebuie să o plimbi cu vehiculul prin diferite zone la o viteză regulată, nici foarte mare nici prea mică, când se umple bara acea cu alb trebuie să te duci înapoi cu ea.