Nu am prea inteles care era treaba cu nobody si somebody dar mi-a placut mult comicul
bravo
@nobody : stiu,exact de aceea,in celalalt univers,esti un user exemplar
si comicul asta a fost facut din pura plictiseala. aaand,just for fun.
va prindeti despre ce e vorba in comic daca cititi ce am scris si mai sus. adica,in comic.
@mafio : eu nu am spus nimic de paranormal, am spus de un univers paralel...din imaginatia mea
@Tiby: Nobody e un internet-troll, si in acel univers ...era.aproape opusul :]
Omule,n-ai ce căuta aici.Treci pe la Știință și filozofie(sau S/F cum îi zic eu), avem nevoie de tine!
P.S.: Nu ți se apreciază bine comicurile datorită inculturii.
@NoChanceForUs: hmm,eu doar incercam sa fac o gluma i mean,am facut comicul doar din. imaginatie,totusi,nu inteleg de ce unii nu inteleg care e faza cu comicul :]
totusi,am o intrebare, ai fost sarcastic, nu?
@GeoXD: Mai întâi să-ți răspund la întrebare: Există universuri paralele(pentru detalii, vezi Einstein și ce bolborosea el despre cele 4 dimensiuni care mai nou sunt un infinit), iar acolo se poate întâmpla un alt infinit de lucruri.
Răspunsul la a doua întrebare: Vezi ce e acum pe la S/F și apoi o să vezi dacă am fost sarcastic sau nu.
@mhn24 : trebuie sa recunosc, de acolo e ultimul cap :)) http://images1.memegenerator.net/......NO-GAY.jpg
@NoChanceForUs : indeed, si unele persoane cu teorii care sunt impotriva guvernului sunt lovite cu pietre de popor.
Parerea mea, logic ar trebui sa existe mai multe universuri paralele, fiecare avand intre 1 si mai multe dimensiuni.Deci in acele universuri ar trebui sa fii tot tu, dar un pic altfel, poate cu un alt trecut sau un alt viitor.
După mine există un univers paralel.Totul e diferi doar persoanele(poate putin personalitate) intun univers s-a intamplat ceva si adecis persoana ce va, in altul aceiasi situatie aceiasi persoana doar alata decizie.