Daca crezi u asta, spune tu un manga romanesc. Multumesc anticipat
Bookchasers (despre colectionari de carti)
Collector of Fairytales (despre legendele romanesti)
http://mangazen.ro/ aici gasesti creati romanesti si scoase la vanzare
Iarasi ai gresit. Eu ma refeream ceva diferit de un anime furat de la japonezi. cand vrei sa faci ceva nu faci cu totul la fel si la copiat : mai dai si de la tine. Si stii ceva? Daca tu crezi ca o sa faca smechertasii aia ceva te inseli, deoarece in Romania totul este copiat si totul este furat
. Multumesc anticipat.
Ia asculta tu la mine frumusel, am cautat si eu pe google si nu-mi arata nimic, am intrat si pe linkul care mi l-ai dat si imi scrie despre un concurs si o carte, daca vreau sa o cumpar . Si mai asculta ceva, chiar daca incepe si alti romani, esenta conteaza, continutul si rextura desenului. Eu trebuie sa ma lucrez la poveste. Multumesc anticipat
.
Deci voi pune in fiecare saptamana pe site cate un manga, dar imi mai trebuie niste timp pentru idei. Eu mai intai am scris pe un caiet intamplarile scrise. Si inca ceva! O sa le fac pe o foaie dar am o intrebare. Daca desenez pe o coala alba trebuie sa am un gen de xerox din acela care scaneaza? Ms anticipat.
Stii 1 Ai dreptate! Chiar acum am facut desenul, dar mai am de lucrat
Il voi posta maine, sa nu fiti curiosi! Sper sa va placa. Multumesc anticipat.
Adica?
Hai ca esti unu din fraierii aia: eu ii consider pe toti care au rank mai mic de 20000, fraieri, asa ii consider, si tu esti 40044/400045 + ca nai nici un raspuns castigator
WOW Ce comparatie inculta ai facut si u! Stii cv? Daca am rankul acesta si nu am nici o funda asta nu inseamna ca sunt fraier. Bei smechere, se pare ca iti cam iei nasu la purtare. Nici macar nu stii sensul al cuvantului 'fraier' ca sa imi spui u mie asta. Vrei sa am 1000000 de funde la stiinta si fliosofie sau alte categorii? Auzi u ce comparatie fara rost. Si daca vrei sa stii stau doar de 2-3 zile pe TPU bei fraiere. AA da si am gasit mai devreme in dictionar. Sensul cuvantului fraier mai inseamna si ratat sau perdant ca sa aiba ceva si cultura ta generala. Multumesc anticipat
OMG chiar esti fraier daca nu stii ca ratat inseamna fraier
Sa stii ca vorba bine retardatule. Doar nu oi fi prost sa fac asa ceva! Am vrut sa vad ce zici daca nu ti-ai dat seama si esti un om cu probleme mintale. N-am ce sa-ti fac.
Mda... probleme mintale au cei care sunt rank mai mic de 10000 care au cont de minim 3 luni... Si unii ca tine
Si inca ceva, daca nu ti-ai propus sa raspunzi la intrebare si sa-ti bati joc, du-te la T/A ca acolo sunt destui recalcitranti si retardati. Si daca vrei iti dau si istoricu ca sa vezi bei handicaptule. Si dupa cum vorbesti imi dau seama ca h-abar nu aveai ce inseamna dupa ce ti-am spus eu. si inca ceva, daca esti dupa rank 20000, ce inseamna? Ca esti smecher? Crezi ca s-a intalnit hotu cu prostu bei martalogule? Multumesc anticipat.
Cum te-am putea sustine? Era important de specificat. Eu am renuntat la ideea de a mai desena. N-am nici timp.
Eu te sustin frate pentru ca stiu cum e sa faci benzi, si eu fac asa ca fa si tu si nu te lasa ca eu am inceput deja vreo 3 si nu le-am terminat XD
stefan1707 întreabă:
anonim_4396 întreabă: