| mihaela0014 a întrebat:

Ma uit la death note si am ajuns la episodul cand Light si Misa renunta la carnetul morti.Vor mai primi carnetele inapoi si isi vor aminti tot ce s-a intamplat inainte?
Va rog doar sa nu ma luati cu chesti de genu "vezi si singura ca-ti stric surpriza". Daca aveti de gand sa dati un raspuns din asata mai bine lasati.In plus eu am cerut sa stiu, este alegerea mea.
Mersi de ajutor si dau funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isi primesc carnetele inapoi si isi amintesc tot!

Dupa ce Light este suspectat de catre L ca fiind Kira iar Misa Amane este suspectata ca fiind al doilea Kira amandoi renunta la carnet si la amintiri pentru o perioada de vreme!

In acest timp se gaseste un inlocuitor pentru Kira(care ucide pentru a se putea demonstra nevinovatia celor 2)!

Teru Mikami

Mikami a fost ales de către Light ca fiind al patrulea Kira, după ce Light a decis că este prea periculos să țină carnetul aproape de el sau de Misa, atâta timp cât erau sub supravegherea lui Aizawa și lui Mogi. Mare suporter al lui Kira, Mikami împarte multe idealuri, gânduri și priorități cu Kira, și este extaziat când descoperă că, Kira, idolul lui, l-a ales pe el.

https://www.google.ro/......ps?/search

| mihaela0014 explică (pentru anonim_4396):

Mersi.

| mihaela0014 explică (pentru anonim_4396):

Si inca ceva Light se indragosteste pana la urma de Misa?

| anonim_4396 a răspuns (pentru mihaela0014):

Cu placere! happy

Nu pot spune ca Light se indragosteste de Misa(cu adevarat) -mai mult as putea spune ca se foloseste de ea pentru a-si atinge scopurile!- Misa este detinatoarea unui carnet al mortii asemenea lui Light, in plus are ''ochi de Shinigami'' (in prima parte a animeului-inainte sa-si piarda amandoi memoria si carnetele) iar Light incearca sa profite de aceasta abilitate a Misei pe care el nu o are!(pentru a avea ''ochi de Shinigami'' trebuie sa-ti sacrifici jumatate din viata iar Light nu este dispus s-o faca asa ca incearca sa o apropie pe Misa de L pentru a-i putea vedea numele real)!
(Light nu vrea ca L sa o cunoasca insa pe Misa pentru a nu putea face legatura intre faptul ca ea ar putea fi al doilea Kira-totusi acest lucru se intampla din 'neatentia'' Misei iar Light se enerveaza subit)
(din pacate nu mai stiu exact in ce episod se intampla deoarece am vazut animeul mai demult...)

Mai spre final exista o secventa in care Light vrea sa o ucida pe Misa insa este oprit de Rem (shinigamiul care i-a incredintat carnetul Misei), acesta ii spune ca daca o ucide pe Misa si el la randul sau ii va scrie numele in carnetul mortii)!

Misa este totusi o femeie extem de frumoasa, este fotomodel iar acest lucru posibil sa aiba o anumita relevanta desi de dragoste nu poate fi vorba(decat din partea Misei care are o mare admiratie pentru Kira care i-a razbunat parintii si pe ea) -el insa este rece pana la sfarsit si isi urmeaza scopul -acel de a deveni 'the god of the New World''(Dumnezeul noii lumii).

3 răspunsuri: