De fapt acest ''Code Geass R3'' este denumit astfel pe alte site-uri: ''Code Geass Gaiden Akito the exiled'', reprezentand o anumita continuare a seriei trecute, ''Code Geass R2". Acest sezon nou din ''Code Geass R3: Akito the exiled'' avand ca personaj principal Hyuga Akito unde acesta este rencarnarea lui Lelouch Lamperouge. Chiar el spune la sfarsitul primului OVA, ca mai murise o data (dar asta sper sa o clarifici chiar tu). Cred ca te-am ajutat.
Minti pentru ca actiunea se petrece intre sez 2 si 1 si un pic doar dupa plus ca in ep 5 apare lelouch si e in viața impreuna cu C.C. el coduncand o caruța vind dechizat dar el e se vede destul de clar adica e doar o incenare si s-ar putea dupa akito of exiled in 2018 sa apar practic r4 sau poate se numeste tot r3 cine stie e un mister eu as mai vrea un sez a da tot la primul ep spune ca ei sunt in 2017 si lelouch more in 2018-2019 deci eu sper ca te am ajutat de fapt
Nu stiu unde ai vazut sezonul 3. ? Prin septembrie... apare "Code Geass: Boukoku no Akito 3" Dar pana atunci tr sa te uiti "Code Geass: Boukoku no Akito 2 - Hikisakareshi Yokuryuu"
Nici nu a fost anuntat vreodata ca ar aparea asa ceva, asa ca de ce crezi ca o sa apara? Mai mult, r3 nu are cum exista pentru ca povestea aia s-a terminat deja. Nu e vorba de cand apare si nici de daca apare pentru ca s-a terminat definitiv povestea aia.
Acum apare altceva, o serie de filme cu o poveste cu totul noua si personaje noi, care are loc in acelasi univers.
Http://anime.kage.ro/anime/code-geass-akito-the-exiled/ a aparut akito the exiled xd
Eu cred ca va aparea in 2018 cel puțin as vrea totusi vb si voi cu autorul ca mine ca poate daca suntem mai multi raspunde eu as vrea
Apare anul acesta numele in romana este revenirea lui lelouch sau reinvierea lui lelouch ma rog in 2018 nu stiu anul apare am auzit ca va fi foarte tare mai ales dupa tristul final avut de lelouch ma rog succes sa il cauți e o sa il gasesc
justxaliin întreabă:
EmacuVictor întreabă: