| dadasssssssss a întrebat:

Mai stiti intrebarea care am postat-o ieri dupa-amiaza?
http://www.TPU.ro/......tlul-inca/
Ei bine nu va ganditi ca am terminat partea 1 dar vreau sa va arat despre ce va fi vorba in comic.
http://i.imgur.com/MJb1g.jpg
E bun inceputul sau ideea?
Postatii un raspuns daca va place sau nu.
Scuze ca nu v-am bagat decat pe doi dar in urmatoarea parte vor fi mai multi (daca va mai fi adica daca va place).
:D

19 răspunsuri:
| Cosmin3D a răspuns:

CUL Cooooomik men! Ti-a iesit bine! Astept partea a II-a

| smile20000 a răspuns:

Este misto

| AnneBre a răspuns:

Destul de bun.

| lalalalallll a răspuns:

I i i i *țopăie*
Mersi că m-ai băgat!

| lalalalallll a răspuns:

Apropo: nu mai scrie numele cu galben că până la partea în care purtăm ochelari nu am înțeles nimic.(din numele scrise cu galben)

| dadasssssssss explică (pentru lalalalallll):

Cu placere (oricum erai prima sau a doua care si-a pus numele la intrebarea mea)...Deci nu se poate citi numele cu galben *isi noteaza sa nu mai scrie niciodata numele cu galben* Altceva?

| lalalalallll a răspuns (pentru dadasssssssss):

Nimic altceva. Apropo, eram prima.

| asjkldfg a răspuns:

Ii super tare!

| HaruhiFujioka a răspuns:

Super comicul! Vreau sa vad ce se intampla mai departe!

| Gandăr a răspuns:

Cul comic, bro.

| bogdan324 a răspuns:

Abia asteptsa vad ce urmeaza!

| Zippy a răspuns:

E bun,dar te-as sfatui sa pui replicile personajelor intr-o anumita ordine pe care sa o respecti tot comicul, nu intai sa inceapa sa vorbeasca primul personajul din stanga si dupa cel din dreapta, in frame-ul urmator invers si tot asa

| daηă a răspuns:

Super idee.Bravo laughing

| GoguStrigoi a răspuns:

E destul de bun comicul...

| Delikat1497 a răspuns:

Da,e super comicu'. Mie imi place mult. Abia astept sa vad continuarea...winking

| pisikutza_8001 a răspuns:

E super... tzineo toth asa

| Kirara a răspuns:

Deseneaza ceva in stil manga, sa isi dea seama lumea cu ce intrebare incepe si cu care se termina happy Sau vrei sa le faci asa simple?

| dadasssssssss explică (pentru Kirara):

Nu stiu dar mie unul imi plac astea simple plus ca nu stiu cum se deseneaza manga.

| Kirara a răspuns (pentru dadasssssssss):

Manga sunt benzi desenate(comics) japoneze.un pic cam complicate...se citesc de la dreapta la stanga ( adica invers de cum citim noi) eu zic doar de partea dialogurilor, sa le pui intr-o ordine sa poata fi interpretate mai usor happy Bafta