anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Merita sa ma uit la Danganronpa?:*

Răspuns Câştigător
| Yukidaruma a răspuns:

Dupa parerea mea animeul e chiar bun iar grafica destul de diferita fata de ce am vazut pana acum...adica unde am mai vazut noi sange roz? laughing Mie una mi-a placut, acum depinde si de gusturile tale. In ciuda faptului ca mor multi nu e chiar acel tip de anime ''crud'', ci chiar te amuza daca stii cum sa privesti lucrurile. Are o grafica colorata si draguta dar actiunea e cu totul diferita, ceea ce il face un anime mult mai diferit fata de ce am vazut pana acum. Eu una ti-l recomand, dar nu imi asum nicio responsabilitate daca nu iti place, cum am zis, fiecare cu gusturile lui xD

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,animatia este excelenta, dar nu te atasa de caractere, presupun ca sti povestea anime'ului

| neca a răspuns:

Daca reusesti sa te atasezi de caractere as zice ca da, alt motiv pentru a te uita nu stiu

| ???pikapika??? a răspuns:

Neh, nu-i asa de interesant. E chiar plictisitor, are si o grafica groaznica, la fel si ideea. Mie una imi displace anime-ul. Da nah, fiecare cu placerile lui

| Darkness13 a răspuns:

Mie mi s-a parut simpatic, daca iti plac deductiile... si grafica e draguta. Vrei sa iti fac un mini-rezumat sau nu iti plac spoilarele?

| anonim_4396 explică (pentru Darkness13):

Poti sa-mi zici alt anime gen Another, te rog?:*

| Darkness13 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai, nu stiu daca sunt chiar ca Another, dar ti-as recomanda Corpse Party (este horror, si partea cea mai buna, din punctul meu de vedere, este ca scenele sangeroase sunt necenzurate) si Shiki, ca anime, iar ca manga mi s-a parut interesant Ibitsu. Sper sa-ti placa.