Dupa parerea mea animeul e chiar bun iar grafica destul de diferita fata de ce am vazut pana acum...adica unde am mai vazut noi sange roz? Mie una mi-a placut, acum depinde si de gusturile tale. In ciuda faptului ca mor multi nu e chiar acel tip de anime ''crud'', ci chiar te amuza daca stii cum sa privesti lucrurile. Are o grafica colorata si draguta dar actiunea e cu totul diferita, ceea ce il face un anime mult mai diferit fata de ce am vazut pana acum. Eu una ti-l recomand, dar nu imi asum nicio responsabilitate daca nu iti place, cum am zis, fiecare cu gusturile lui xD
Daca reusesti sa te atasezi de caractere as zice ca da, alt motiv pentru a te uita nu stiu
Neh, nu-i asa de interesant. E chiar plictisitor, are si o grafica groaznica, la fel si ideea. Mie una imi displace anime-ul. Da nah, fiecare cu placerile lui
Mie mi s-a parut simpatic, daca iti plac deductiile... si grafica e draguta. Vrei sa iti fac un mini-rezumat sau nu iti plac spoilarele?
Poti sa-mi zici alt anime gen Another, te rog?:*
Pai, nu stiu daca sunt chiar ca Another, dar ti-as recomanda Corpse Party (este horror, si partea cea mai buna, din punctul meu de vedere, este ca scenele sangeroase sunt necenzurate) si Shiki, ca anime, iar ca manga mi s-a parut interesant Ibitsu. Sper sa-ti placa.
Razvanzrk întreabă: