| RoryM a întrebat:

Merita sa ma uita la anime-ul Katekyo-Hitman-Reborn?
Si daca imi povesteste si cineva despre acest aniem II

Răspuns Câştigător
| єχcєєℓ a răspuns:

Deci,Reborn vine din Italia sa il antreneze pe Tsuna ca intr-o zi sa devina al 10 lea sef al mafiei Vongola.Doar ca Tsuna nu e bun de nimic si toti rad de el la scoala si nu vrea in nici un caz sa aiba vreo legatura cu mafia ca e prea speriat.Reborn nu se lasa si ii face viata un calvar lui Tsuna punandu-l sa faca tot felul de nazdravanii cu scopul de al antrena chiar daca nu vrea. Faza e ca o sa ti se para plictisitor la inceput.Primele 20 si ceva de episoade e despre viata lui de zi cu zi obisnuindu-se cu tampeniile lui Reborn si facandu-si noi prieteni care in cele din urma il vor ajuta in viitor devenind membrii ai familiei.

Mie chiar mi-a placut.Chiar si primele episoade mi s-au parut amuzante.Cand a inceput actiunea cu adevarat am ramas fara cuvinte.Eu zic sa te uiti la macar 20-25 de episoade ca sa te prinda cu adevarat.

3 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

E dragutthinking despre un copil ales sa devina al nu stiu catelea cap al familiei de mafioti si este antrenat de un asasin puternic

| Pigmeu8 a răspuns:

Chiar merita vazut.
Nu cred ca are rost sa iti povstesc cum este anime-ul pentru ca asa nu vei intelege nimic.

| Aggares a răspuns:

Se merita, este vorba despre un copil'care devine unu-l dintre capetele une'i famili de mafioti, merita vazut, sper ca te-am ajutat! ^_^