Faza cu balonul made my day prea tare
(gandeste-te la partea mea critica)
You passed.
Da.
Ideea mea face ravagii.
Bine cu balonul a fost ideea ta.
SI am dovada dupa mess!
In arhiva:3
Foarte adevărat.
În plus, Metinul cauzează şi dependenţă, că am auzit eu de la nişte persoane că nu ar putea trăi fără un PC pentru că au Metin*mai degrabă zis metinită cronică*
De ce te uiţi aşa la mine? Doar nu te aştepţi să-ţi iau alt balon, nu?
Nu,nu vreau, numai că ai ceva pe față.-_-.
Tare adevarat comicu' bv:* e foarte reusit
era sa cad de pe scaun de rasAbia astept noi comic-uri pup:*
Hua! Hua! Minte! Nu a fost ideea ei! RUŞINE! RU-ŞI-NE!
Şi roboţelul e de acord! Ruşine, ruşine!
Aşa facşi eu când mă intimidez :3
Am dovadă că e ideea mea:3
Nu ai nici o dovadă. Nici una!
Am dovada dupa mess:3
Da de unde stii ca dauneaza ma?
scrie undv?
eu joc joku ala si n-am nimic
totusi toti joca :p :p :p x( n-are cine sa te creada ma
iesi la aier!
Omule,nu te mai da mare.
Tu nu vezi cum reactionezi de la rahatul ala?
Auzi iesi tu la aer si pune mana pe o carte ca nici macar nu stii sa scrii te faci de ras Sa stii ca una e sa fii "cool" ca sa spun asa si cu totul alta e sa fii un prost si un incult (dupa mine asa esti tu)...deci mai bine taci din gura ca te faci de ras si apropo nu ai ce sa inveti din metin tu chiar esti idiot? Ce sa spunem folosesti si tu cateva "expresii cool" si te crezi mare cocalar haha ce sa zic prescurtarile alea le stie si stra-stra-strabuniculte rog esti de-a dreptul penibil
Probabil nu te învaţă decât cum să fii idiot, incult, prost şi analfabet. Dacă ştii să vorbeşti română corect nu înseamnă că eşti tocilar. Şi chiar dacă aş fi, care e problema ta? Decât să fiu bătută-n cap ca tine, mai bine sunt 'tocilară'. Teme probabil nu ai pentru că ai 9 ani, clasa a III-a şi doamna învăţătoare nu îţi dă teme.
Sora mea juaca...dar normal ca joci si tu ca sora mea mi-a zis ca ala e nu ma cu injuraturi si nu vorbesc bine nici ea nu intelege, dar tu cum scrii zici ca scrii cu picioru )!
Ai numele metin2_2394._.
E contul sorami.