| Tsunade99 a întrebat:

Minato Namikaze n-a vrut ca lumea sa stie ca Naruto este copilul lui din egoism sau pentru ca nu vroia sa creasca ca Konohamaru?

7 răspunsuri:
| S0nofS4tana a răspuns:

Minato a vrut ca Naruto cand va creste, sa fie recunoscut ca un erou, si Sayoko are dreptate, Minato ar fi fost criticat daca lumea stia ca el l-a sigilat pe Kyuubi in propriul sau copil.

| Allix13 a răspuns:

Lumea stia ca Naruto e copilul lui...de aia toata lumea il respingea si copii nu prea vorbeau cu el pentru ca parintii stiau de existenta vulpii in Naruto...

| Luiza45 a răspuns:

Oau buna intrebare! Eu cred ca nu conta pentru sateni ca Naruto e fiu de kage..pentru ei el era un demon care stia numai sa distruga ce le e drag. Poate daca nu avea vulpea lumea l-ar fi tratat altfel. Din pacate lumea nu a vazut in Naruto un salvator(fiindca Konoha ar fi fost pierduta daca Minato nu ar fi sigilat vulpea) au vazut un distrugator.

| 니코 a răspuns:

Minato na vrut ca lumea sa stie ca Naruto ii copilul lui pentru ca nu a vrut sa il puna in pericol cum a fost si la nasterea lui Naruto daca ati vazut episodul.Lumea nu stia ca Naruto esti fiul lui Minato numa Hokaghe stia.Si lumea(oamenii care au supravietuit de la atac)il ignorau pe Naruto pentru ca stiau ca in inauntrul lui este vulpea cu 9 cozi si le era frica de el. Minato nu vroia sa afle ca Naruto este copilul lui nu ca sa creasca ca konahamaru.ASTA II O PROSTIE.sad

| Minato1 a răspuns:

Asta nu are nici un sens Varianta ii ca Minato nu a vrut sa il puna in pericol pe Naruto pentru ca si atunci cand s-a casatorit cu Kushina a pastrat numele de Uzumaki pentru ca daca inamici stiu de Naruto ca era fiul celui de Al Patrulea Hokage poate era rapit sau mai rau asa ca a ales sa il protejeze chiar daca nu a fost langa el. Iar Sandaime si-a dat seama ca Minato nu a vrut sa zica lumi ca Naruto este fiul lui si atunci a pastrat si el secretul, Intelegi acum,

| Sayoko a răspuns:

Eu cred ca sandaime e cel care n-a vrut ca lumea sa stie ca minato a fost tatal lui naruto pentru ca daca satenii stiau atunci ziceau lucruri urate despre minato, cum ar fi ca de ce l-a bagat pe kyuubi in propiul copil, ca nu trebuia sa faca asta ca kyuubi poate sa iasa din naruto in orice clipa, de ce nu a omorat bestia de tot etc. yondaime n-a zis nimanui ca sa nu se afle ca el e tatal lui naruto, deci decizia a fost a lui sandaime pentru ca el a ramas sa aiba grija de naruto. si oricum satenii s-ar fi purtat urat cu naruto chiar daca stiau cine e tatal acestuia, pentru ca-l avea pe kyuubi in el si nu-l puteau privi ca pe un erou asa cum si-au dorit minato si kushina.

| HappyGirl_7385 a răspuns:

Niciuna din variante, cred. Nu a fost voia lui si a celui de-al treilea hokage, a vrut sa pastreze secret pentru ca el, Naruto sa traiasca in liniste, protejat, oarecum. Dupa cum cunosti, i-au numele Uzumaki, nu Namikaze, cum trebuia, la fel pentru protectie.