As zice ca deja traim un iad, dar iadul nu insamna cazane cu draci si smoala fierbinte, cred ca iadul inseamna un haos in care toata lumea face ce vrea si nu exista reguli si nici interdictii.
Bai omule, tu nu stii ce vorbesti acolo, dar mai mult ca sigur nu stiii ce iti doresti de fapt, cred ca ai prea mult timp liber ca sa te gandesti la prostii de genul asta, nu ti se pare ca este destul iad pe pamantul asta? nu inteleg ce vrei tu sa spui prin the real thing dar eu zic ca the real thing este aici pe pamant si daca crezi ca nu e destul eu zic ca ar fi mai bine sa te duci la razboi sau prin africa sa vezi cum e. la tine omule se pare ca este valabila zicala aia care zice ca te-ai saturat de bine.nu inteleg care este problema cu lumea asta de vrei sa mai aduci si niste iad pe undeva pe aici asa ca nu cumva sa ne plictisim si sa adormim de parca viata noastra ar fi ceva film la care ne uitam si daca ne plictisim avem voie sa il editam dupa bunul nostru plac putin iad aici, putin iad acolo ca totusi este cam boring... WTF man unde iti este capul ai gandit macar inainte sa scrii asa ceva? te rog sa imi spui si mie care ar fi avantajul si folosul aducerii unei parti din iad pe pamant? Si daca crezi ca nu s-a mai intamplat inseamna ca stai prost la capitolul istorie amice. nu pot sa iti mai zic decat ca imi este mila sa vad ca exista oameni care gandesc asa si in acelasi timp sunt curioasa de unde vin asemenea dorinte in mintea unui om.
Dupa ce avatar ai se intelege ca iti place ce a facut Anton LaVey... pai sa-ti spun ceva. el nu a facut asta pentru satisfactie sau ceva de genu. El pur si simplu nu a crezut in Dumnezeu si in religia sa. ceea ce e logic, caci dupa parerea mea. ''chiar daca ar exista'' acest ''Dumnezeu'' e foarte nedrept si cere prea multe. dar alta idee este ca acest ''Dumnezeu'' imaginar este chiar inauntru nostru si difera de la persoana la persoana. Nu uita tu esti dumnezeul tau, tu faci tot ce vrei, cum vrei, si cind vrei... exact ca proverbul ''cere si ti se va da,,-- si cred ca se refera sa cerem de la noi nu te baza pe altcineva, cere tot ce vrei de la tine!
LuvingSe7en întreabă:
miasdbnqwyiudnwqiygu întreabă:
EmacuVictor întreabă: