Oricat de mult imi place Nagato, sunt nevoit sa spun Itachi datorita sharinganului in mai multe forme, a genjutsu-ului si a Susanoo-ului!
Păi nu asta era abilitatea rinnegan-ului principală ci una secundară reușind să facă posesorul să controleze alte corpuri prin intermediul acelor bețe chakra și fiind 6 cu abilități diferite, adică puterea rinnegan-ului era divizată. Faptul că îl controla pe Pain era o slăbiciune. Are 6 puteri principale acel rinnegan(cele 6 căi) și nu sunt deloc de neluat în seamă. Un posesor puternic de Rinnegan poate distruge dintr-o dată un sat, cum s-a văzut, poate absorbi dintr-o dată sufletul tuturor oponenților, poate să recupereze pe cel în cauză după orice rană, poate avea și abilități genjutsu deci Itachi nu prea ar putea să îl pună pe Nagato într-un genjutsu, poate absorbi orice bestie cu cozi invocând învelișul lui 10-cozi, statuia aia, deci cel în cauză poate deveni Jinchuuriki a lui 10 cozi ceea ce înseamnă foarte multă putere, invocă statuia demonică, controlează gravitația și posesorul, dacă e foarte puternic, poate aduce meteoriți sau să formeze din pământ ceva asemănător unui meteorit, poate convoca foarte multe creaturi puternice, poate readuce orice om la viață cu prețul vieții, poate absorbi chakra oponentului foarte lejer refăcând-și puterea și de asemenea poate absorbi orice tehnică, poate să își mecanizeze corpul putând să îl folosească ca o armă foarte puternică. Am văzut foarte clar în episodul când Nagato reînviat i-a făcut praf pe Naruto și Killer B, dar noroc cu abilitatea lui Itachi de a sigila orice. De aceea am pus întrebarea căci acea abilitate de sigilare a lui Itachi este foarte puternică și totul este neclar.
https://www.youtube.com/watch?v=iAEHMFOuIgc
Mie dor de Shisui...
In legatura cu abilitatile enumerate mai sus, faza e ca toate aceste abilitati sunt impartite intre Pain. Yahiko are abilitatile Shinra Tense si aia cu meteoritu' improvizat din pamant, mecanizarea corpului o are Asura Path, luarea sufletelor e a lui Jigokudo, invocarea creaturilor e abilitatea lui Animal Path( care pana la urma au fost doi: tipu' ucis de Jiraiya si fata care a omorat-o Naruto cu Rassenganu'). Deci abilitatea care o poate utiliza Nagato el insusi e doar invocarea lui Gedo Mazo, restul sunt repartizate intre Pain!
Da, ce-i drept e un tip interesant. Eto acum eu cred că cam este printre personajele principale. Cel puțin este printre cele mai importante. Mie îmi mai place tipul ăla puternic cu păr alb și ochelari care a venit la sfârșit și s-a luptat cu bufnița. Era foarte puternic și foarte tare.
Arima!
Nu-mi place de Arima pentru ca se bate cu Eto...
Da' stiu ca era un ghoul de rank SS si era tatal lui Amon/ un fel de parinte adoptiv/ popa care era inchis la CCG si tot Aogiri-ul a mers dupa el. Kaneki l-a gasit pe tipu' ala caratist si a primit o bataie ca-lumea si la final a devenit kakuja!
Rectifică nu îți place pentru că o bătea pe Eto Și mie îmi plăcea Eto dar când am aflat că e bufniță nu mi-a mai plăcut așa mult și după ce a făcut la final.
Faza cu bătaia și cu caratistul nu prea am înțeles-o. Adică nu prea știu cine era ăla și cum s-a întâmplat la final.
Da nici eu nu am înțeles multe lucruri. Cred că vroia să îl elibereze și ăla l-a luat la bătaie dar Kaneki și-a revenit și l-a devorat, lucru nearătat în anime, ca multe altele. Asta fac unele lucruri neclarificate. Anime-ul este făcut doar din câteva episoade dar acțiunea cere mai multe episoade. Ăsta este punctul meu de vedere.
Itachi. Cand eram mic il consideram cel mai puternic dintre toti. Pe Nagato nu il stiu deci nu ma pronunt.
Niciunul, ambii sunt morti. Chiar si daca nu-s fan naruto si socot plictisitor acest anime, m-am uitat la toate epizoadele. Cred ca daca as fi sa aleg cel mai puternic atunci cred ca as alege pe Madara, sau Obito.
Itachi si acum sa argumentez ))
Pai ce este drept rinenganul acela al lui Nagato are o putere deosebita insa exista o mare vorba care este cam asa:Nu conteaza puterea pe care o ai ci inteligenta cu care iti folosesti puterea pe care o ai Itachi ii depaseste pe toti in inteligenta tocmai de aceea spun 100% Itachi
Cristian2003 întreabă:
Shadow82838 întreabă: