| puppetmaster a întrebat:

Neata' all! am si eu o intrebare urgenta! Am citit mai demult o manga si nu mai stiu cum se numeste,si nici n-am mai gasit-o acolo unde am gasit-o prima data,asa ca va rog sa ma ajuta voi daca stiti:in manga asta era vorba despre un baiat,pe care il chema rei si care era o nimfa dint-run sat distrus de oameni cand acesta era copil,dar nimine nu stia asta pentru ca el se dadea drept vanator de nimfe si il cauta pe cel mai bun prieten al sau din copilarie,Ya(parca asa il chema),ca sa se razbune pe el pentru ca il tradase si impreuna cu acei oameni, distrusase satul lor.In cautarile sale rei se intalneste cu un tip,care era dintr-o agentie ce proteja nimfele(acestea erau pe cale de disparitie deoarece oamenii credeau ca daca luau aripile nimfelor puteau fi fericiti si le omorau,luandu-le aripile). Fara sa vrea se imprieteneste cu acel tip si calatoresc impreuna si parca se intalnesc cu o alta nimfa,un copil, si nu mai stiu de aici... spuneti-mi va rog daca stiti cum se numeste manga asta!
dau funda!

2 răspunsuri:
| Humasah a răspuns:

Eu gasesc manga pe site-ul AnimeKage! Sper sa iti mearga! Funda?

| puppetmaster explică:

Dar nu stiu cum se numeste... am cautat-o pe manga fox, acolo unde am gasit-o prima data, si nu am gasit-o, si nici pe manga reader nu e