Eu te inteleg.Si eu am plans la multe anime-uri.Cand pui suflet in ele, te indragostesti de ele si ajungi sa vrei sa faci si tu (ca mine si tine). Doar un iubitor de anime-uri poate intelege un altul.Si nu ii baga in seama pe aia care zic ca de ce te uiti, ca daca nu ar exista lume ca tine care sa ii placa si ajunge sa faca nu ar mai avea copii lor (daca vor avea copii) la ce sa se uite si filmele de 18 vor ajunge ap
Si imi place ca am gasit o iubitoare de anime la fel ca mine.
Nu mai rade...eu sufar aici
Despre unul dintre personajele din Zankyou no terror. Nine? Moare? Twelve stiu ca-l impusca, dar el?
Ignoro e cam obsedata de anime-uri.
Glumesti... in clipa asta plang, de ce moare...
Tu cati ani ai?
15, da stiu, dar chiar pun suflet in anime-uri....nu ai cum sa intelegi,
Ahaa.
Nnu trebuia sa ma uit la anime...moare.
"dar chiar pun suflet in anime-uri"-Nu esti singurul/a.
Mersi mult, esti o scumpa. :3
Ce rau imi pare ca au murit. Deci cand am vazut ca trece glontul prin Twelve, Am izbugnit in plans, de nu puteam sa tin ochii deschisi. si cand vazut blanile cu 9 si 12, maaaama, deci am inceput sa tip... si acum am lacrimi in ochi.
Mai e o iubitoare de animeuri prezenta aici
Si tu draga mea... Muah muah! :3
Am plans la atatea animeuri de nici nu mai stiu la care
Si eu, dar la asta a fost cel mai rau... inca regret ca au murit. Deci cum faci tu personaj frumos (Nine) si dupa il omori, cuuuum?
Logica lor de *** creti.....stiu cum e
Uhhh, mi-as dori sa fie sezonul 2, si sa gaseasca un geniu care sa-i invie, pentru ca doar ei stiau cum sa dezamorseze o bomba pusa de alti teroristi... uhhh ce frumos ar fi.
Eu te inteleg.Si eu am plans la multe anime-uri.Cand pui suflet in ele, te indragostesti de ele si ajungi sa vrei sa faci si tu (ca mine si tine). Doar un iubitor de anime-uri poate intelege un altul.Si nu ii baga in seama pe aia care zic ca de ce te uiti, ca daca nu ar exista lume ca tine care sa ii placa si ajunge sa faca nu ar mai avea copii lor (daca vor avea copii) la ce sa se uite si filmele de 18 vor ajunge ap
Si imi place ca am gasit o iubitoare de anime la fel ca mine.
Da. Moare. Acum stiu cum sa te fac sa plangi. Nine a muriiiit! Nine a muriiit!
Nu ma simt bune acum...Plus ca am vazut ca Nine a murit, plus ca nu prea am sanse de a-mi atinge scopul. Pastreaza astea pentru zilele in care sunt vesela.
Bine, dar am crezut ca ești binedispusa mereu.
Eh, uneori...dar sunt si trista câteodată.
Desigur.Facand parte din experiment, urmeaza aceeasi soarta ca si Five si restul copiiilor.Twelve doar a avut parte de o moarte mai rapida.
anonim_4396 întreabă: