Sincer eu prefer animeurile ecchi.
Dar și eu m-am dat cu capul de pereți dar nu la Elfen, ci la Bleach.
Eh in bleach nu a murit ichigo, si oricum manga contiuna
Continuă dar animeul e mai captivant.Și au murit Ulquiorra și Gin deci...nu or fi ele personaje principale dar erau îndrăgite.
Psihologicele sunt preferatele mele.Dar și ecchi-urile îmi plac, preferatele mele sun Highschool DxD, Kampfer și Grenadier.
Buna!
Urasc cand se termina asa animeurile.
Si majoritatea asa se termina.
Eu sunt noua in categoria animeurilor psihologice dar am gasit cateva pe anime.kage.ro foarte bune.
Numai bine!
Nu am terminat Elfen Lied, nu mi-a plăcut îndeajuns de mult încât să-l termin, însă am citit destule manga care se termină trist, cu moartea personajului principal spre exemplu, sau cu final deschis.
Bineînţeles, cele care s-au terminat trist mi-au lăsat pe moment un gust amărui, dar am apreciat povestea.
Iar cele cu final deschis (sau neclar, cum doreşti să-i spui) îmi plac, le prefer în schimbul celor cu final "happy end", deoarece îmi permit să îmi imaginez singură sfârşitul, îmi lasă la îndemână multe posibilităţi, şi nu trebuie să mă conformez mecanic la sfârşitul gata prezentat.
Nici eu nu iubesc întotdeauna finalurile fericite, dar în privința finalurilor deschise părerea e variată.Eu consider că un anime care are un astfel de final ne dă posibilitatea să creăm un sfârșit care să ne convină, dar în cazul în care ne imaginăm un final prost gândit distrugem practic calitatea anime-ului.De aceea eu prefer în majoritatea timpului un sfârșit,, bătut în cuie,,.
Cred ca ai vazut doar anime. Recomand manga. E total diferit fata de anime si un sfarsit mult mai profund decat cel din anime. Dar da, Elfen lied ramane in top-ul meu.
Știu că manga e diferit.Problema este că manga mă deranjează mai tare, mai ales modul în care Kouta se revede cu Lucy. Sfârșitul din manga e emoționant, însă faptul că Kouta s-a căsătorit cu Yuka mă scoate din minți. Apariția celor două gemene pe care Kouta le consideră ca fiind reîncarnări este singurul lucru care îi dă o tentă psihologică.
Am terminat Mirai Nikii acum mult timp, în urmă cu câteva luni.Da, e un anime bun, un manga bun.Totuși,anime-ul ar fi fost de zeci de ori mai bun dacă avea același sfârșit ca manga-ul!
Mirai Nikki chiar azi l-am terminat, si sincer chiar ma asteptat sa imi lase un gust amar asemenea lui Death Note, dar a avut un final fericit, mai ales daca vezi redial lucrurile se mai lumineaza.