Am desenat-o, dar mersi.
Deseaneaza munti,paduri, marea, privelisti frumoase, unice, inedite
Deseneaza-l pe Migi ca e super dragut!
https://faevorite.files.wordpress.com/2014/10/migi.jpg
Eu desenez mereu personaje anime!
Fa-l pe sebastian ( eu nu l-am facut, inca)!
Incearca personaje anime, eu fac un desen in 1-2 ore!
Am făcut. L-am desenat si pe Sebas-chan, dar nu stiu ce personaje sa mai desenez. Daca mi-ai vedea camera, am peretii plini cu personaje din anime, dar nu stiu pe cine sa mai desenez.
Deci chiar acum cateva zile l-am facut pe azusa ( din brothers conflict), fa-l tu pe tsubaki si punem amandoi desenele la profil, sa creada lumea ca suntem frati!
Tare idee... Dar parca nu mă lasa constiinta sa-l las pe Uta.
Nu m-am uitat la Brothers conflict, ce personalitate are Tsubaki?
Sincer, nu prea stiu, am vazut doar un episod!
In anime e vorba despre o fata care ajunge sa ai 13 frati, si aproape toti se indragostesc de ea( si nu, nu prea ma uit la anime de dragoste, dar asta e interesant)!
Ma uit imediat la inca un episod sa vad poate apare ceva!
Deci,deci, deci!
Tsubaki e un baiat de 20 de ani, smecher, amuzant care tot timpul " se da " la sora lui ( toti fac asta)!
El e actor de voce, adica face vocea unui personaj anime sau unui personaj dintr-un joc!
Dar Uta ce personalitate are?
La Uta este cam greu sa spui ce personalitate are, pentru ca apare doar in 3 episoade, dar, este plin de tatuaje, este mai închis in el, adică nu prea iese din atelierul sau. (el face masti) Are in permanenta ochii negri cu rosu, ceilalti ghoul isi fac ochii si ca oamenii, dar el nu. Are o voce, parca mai copilăroasă, dar este foarte puternic si dur. Este si vesel, dar este mai deosebit. E cam greu sa-l descriu...
Îmi aduce aminte de L, dar nu ştiu de ce...
L...ce rău îmi pare ca a murit.
Misa e aşa drăguţă. :3
Îl urăsc pe Light.
Gelosule. ^_^
Daca esti bun la desen, apucate si fa o manga; ai ce desena vreo cateva saptamani.
M-am apucat de multe ori, dar mereu le colorez, si după le arunc. Daca fac Manga alb negru, parca nu au viata, dar o sa mă apuc iar.
De ce ciordeşti poze de pe net cu modele coreene şi ţi le pui pe facebook la profil?
Ca nu am face :p lasa, special pentru tine o sa imi schimb poza. Satisfacut/a boss?
Eh... treaba ta.
Mi-am pus şi eu, special pentru tine. Asta-i vecina mea din Thailanda.
Fa-l pe Andy din "What's with Andy?". Fa un desen gen "freedome is a state of mind" sau "this is all just your imagination","all is in your head". Fa-o pe Sakura(din naruto, duh), fa un unicorn. Deseneazati trupa preferata. Daca nici ideilea asta nu sunt bune, atunci deseneazama pe mine si ai terminat problema.
Da chiar, îi desenez pe The Gazette. Esti geniala...
Stiu ca sunt
L-am lipit si pe perete. O sa-ti dau link-ul cu el desenat, dar nu acum, pentru ca nu stiu cum sa-l postez de pe telefon.
Ok. Deabia astept
Un cadavru inchetat ce zace pe o podea qwq ceva din mintea mea bolnava ps si eu desenez :o
Casyenutza_Casiana_2000 întreabă:
zuzatevrajeste întreabă:
Shadow82838 întreabă: