| ElleAhx a întrebat:

O intrebare pentru cei care s-au uitat la anime-ul Golden Time: Am vazut primele 3 episoade si imi place ca actiunea se axeaza pe niste studenti, nu tot elevi de liceu, insa mi se pare putin cam plictisitor. Ma rog, nici povestea nu este foarte originala, dar revenind. Vreu sa stiu daca mai incolo o sa devina mai interesant (adica plot twists, character development, intelegeti voi) si daca merita sa ma uit in continuare.
Multumesc! :*

5 răspunsuri:
| Dalyan a răspuns:

Buna, am vazut anime-ul de curand si intr-o oarecare masura mi-a placut.Sunt episoade care te tin cu sufletul la gura care nici nu vezi cand se termina dar sunt si episoade la care imi venea sa ma dau cu capu de ceva pentru ca aveam senzatia ca nu se mai terminau(ma refer ca erau foarte plictisitoare). Fiecare personaj isi schimba caracterul putin cate putin cu inaintarea episoadelor.Are multe momente amuzante pe care le am si acum in minte.Ce sa zic e un anime destul de dragut dar eu una nu m-as mai uita la el inca odata. Sper ca te-am ajutat catusi de putin.happy

| ryuu a răspuns:

E adevarat ca la inceput poate deveni putin plictisitor, chiar ciudat (pot spune) in legatura cu secta aia. laughing
Un mic spoiler, pe parcurs lui Banri ii revin amintirile.
Ce se intampla cand ii revin amintirile? Afli doar vizionand anime-ul pana la capat. big grin
Mie mi-a placut anime-ul. Nu cu mult timp inainte sa apara anime-ul, am citit primele capitole din manga, iar inceputul difera putin. Si planuiesc sa continui manga-ul de la capitolul unde am ramas.

In concluzie, iti propun sa continui vizionarea.

| єχcєєℓ a răspuns:

L-am terminat și eu cred că e foarte bun.Cum ai zis și tu e chiar interesant ca nu sunt doar elevi de liceu și chiar îmi place ca nu sunt dialoguri banale și chestii din astea.A fost destul de amuzant și a avut ceva dramă. Romance-ul n-a lipsit și finalul chiar m-a mulțumit. Episoadele m-au ținut așa în suspans și chiar mă bucur că l-am început când era deja la episodul 17. După ce am ajuns cu el la zi nu mai aveam rabdare laughingKoko săraca...afli ce se întâmplă cu ea tongue Banri și restul la fel big grin
Pot să spun că ia o întorsătură la care nu m-am așteptat, chiar credeam ca o să fie vorba despre statul la ore cu nasul în cărți că deh dar nu a fost așa și de ce încă mai citești ce am scris? Repede la episodul 4 smug

| ElleAhx explică:

Multumesc frumos! Daca spuneti ca devine interesant pe parcurs, atunci o sa ma uit in continuare laughing

| Alex10Roxy a răspuns:

Am gasit pe cineva care a facut exact acelasi lurcu ca si mine laughing Si eu am vazut 3 ep apoi am renuntat deoarece ma plictisea. Mi-a parut putin rau pentru ca a fost anumeul pe care l-am asteptat cel mai mult in perioada aia!