| ShadeAdda a întrebat:

O intrebare pusa din curiozitate: de ce mai toata lumea de la categoria "Benzi desenate" vorbeste numai despre Naruto? Sincer, am vazut anime-uri mult mai bune. Devinde exasperant deja. De fiecare data cand rostesc cuvantul "anime" persoanele din jurul meu se gandesc instant la Naruto, iar acest lucru incepe sa ma cam scoata putin din sarite. Hello! Naruto fans! Exista anime-uri mult mai bune despre care sa se vorbeasca! Aceasta este doar parerea mea. Voi ce credeti?

24 răspunsuri:
| suităr a răspuns:

Eu când aud de ''anime'' mă gândesc instant la Inuyasha si Dragonball *-*

| ShadeAdda explică (pentru suităr):

E bine atunciwinking Sincer ma bucura acest lucru o.o

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Sunt de acord cu tine, este foarte enervant.

| Sociopat a răspuns:

Naruto in Romania e ca metin2 si CS.Imi place naruto dar sincer as da la schimb 100 de episoade din naruto pentru inca 100 din death note.

| ShadeAdda explică (pentru Sociopat):

Kawaii! Go go Deah Note! big grin

| ryuu a răspuns:

Intr-o oarecare masura ai dreptate. Atunci cand faci referire la faptul ca se vorbeste cam prea mult despre "Naruto". Chiar se deschid (in Ro) "n" pagini fb si forum-uri, unde nu vin nici 50 de vizitatori. Dar ce ma mai enerveaza si mai mult este atunci cand se pun intrebari irelevante, ex: "Ce cuplu va place?" sau "Ce parere aveti despre cuplul Sasuke - Sakura?" sau "Cu cine va fi Naruto? Sakura sau Hinata?". Iar intrebarile irelevante pot continua. :D
Dar ce sa-i faci, este unul din cele mai populare anime-uri, mai ales dintre cele cu mai multe episoade.
Da si mie imi place "Naruto"(sunt la zi cu anime-ul si manga), dar nu am ajuns tocmai in acel stadiu in a spune "Anime = Naruto".
http://myanimelist.net/animelist/ryuu_ro

In incheiere (presupun ca-mi dai dreptate), orice fan anime trebuie sa cunoasca limba engleza.

| ShadeAdda explică (pentru ryuu):

Sunt de acord cu tine. Mai ales cu finalul. Numai datorita faptului ca stiu foarte bine limba engleza am posibilitatea de a viziona diferite anime-uri.

| Aberdeen a răspuns:

Voi fi sincera pana la capat.

Pot spune ca sunt intr-adevar fan Naruto, si sunt de asemenea la zi cu episoadele.
Ceea ce cred ca lumea apreciaza la acest serial este in primul rand calitatea imaginativa, si apoi personajele in sine.

Pe de alta parte sunt de acord ca obsesia unora pentru acest serial ajunge sa deranjeze ceilalti utilizatori, si exista si alte anime dragute ce merita vizionate.

Si intr-un final, ajungem sa vorbim despre gusturile fiecaruia.Cum tu apreciezi alte anime cu mult peste asta, si altii invers...

Eh, asta a fost tot ce am avut de zis.O zi buna!winking

| ShadeAdda explică (pentru Aberdeen):

Multumesc pentru raspuns. Si ai intr-adevar dreptate: depinde de gusturile fiecaruia.
O zi buna si tie! ^_^

| neca a răspuns:

M-am plictisit de naruto acum vreo 2 ani si am vazut tot primul naruto si vreo 100 de episoade din shipuden, deci stiu cam cum e, nu sunt fanboy si nu-mi plac fanboyiii si naruto are destui

dar cred ca naruto isi merita popularitatea, adica e o lume total diferita de anoastra cu propria istorie, harti, obiceiuri si alte lucruri care nu imi vin in minte chiar acum, vreau sa zic ca lumea iubeste la naruto mai mult decat povestea si personajele

| ItachiUchiha a răspuns:

Dar si ce daca tu esti fanul unui anime si noi a altui anime trebuie sa ne convingi pe toti ca animeuri-le la care te uiti tu sunt mai bune.Ia zi!

| ShadeAdda explică (pentru ItachiUchiha):

In primul rand, tin sa te anunt ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Am pus aceasta intrebare deoarece reflecta adevarul a ceea ce se intampla in jur. Nu ca as avea ceva impotriva anime-ului, dar a devenit prea mainstream deja. Nu judec pe nimeni. Este doar o constatare.
In al doilea rand, intr-adevar exista anime-uri care m-au impresionat mai mult decat Naruto, precum Death Note, Black Rock Shooter, Hellsing/Hellsing Ultimate, Clannad, Accel World, Sword Art Online, Black Lagoon, GITS, Another, Elfen Lied, Fullmetal Alchemist, Clannad, Highschool Of The Dead, Trinity Blood, etc. Acum nu te astepti sa fac aici o descriere pentru fiecare in parte, neh? Nu sun aici pentru a da spoilere. Ce-ti sugerez e sa le dai o sansa. Si poate gasesti ceva care sa te impresioneze la fel cum te impresioneaza Naruto sau poate chiar mai mult. Depinde de tine cum reactionezi.

Bun credeam ca critici serialul!

| ShadeAdda explică (pentru ItachiUchiha):

Ma bucur ca ai inteles ca nu am postat intrebarea pentru a critica serialul. Toate bune. ^_^

Si tie!

| Sadic a răspuns:

Mmmm.e destul de complicat. Să vizionezi Naruto e mult mai uşor faţă de alte animeuri (cel puţin în România).
Mie, uneia, îmi place Another laughing
Cred că ar trebui să i se facă mai multă reclamă acestuia big grin

| ShadeAdda explică (pentru Sadic):

Adevarat. Asta fiindca nu toata lumea stie sa citeasca si sa inteleaga in mod cursiv limba engleza. Si mie mi-a placut foarte mult Another (ultimele episoade inca imi mai dau fiori). E printre anime-urile mele favorite de asemenea. \m/ ^_^
Si da, i se totusi face reclama multa in strainatate, dar mai putin la noi, fiindca nu multa lume se incumeta sa iasa din sfera de anime-uri "Naruto - Bleach - Fairy Tail" deoarece majoritatea celorlaltor anime-uri cu adevarat bune sunt subtitrate numai fie in engleza, fie in spaniola.

| Notyourbusinesskid a răspuns:

Se vorbeste despre Naruto pentru ca e unul dintre cele mai vizionate animeuri si pentru ca inca nu este finalizat.

| ShadeAdda explică (pentru Notyourbusinesskid):

Din pacate este unul din cele mai vizionate anime-uri deoarece lumea se comporta de parca Anime = Naruto, ceea ce e complet gresit. Iar faptul ca nu e finalizat... mai sunt MULTE alte anime-uri ale caror episoade sunt in curs de aparitie. Deci nu este singurul anime care nu este finalizat. Dar... ma rog, asta e viata de turma. Cand mai multe persoane se uita la un anime si zic ca e grozav, la fel vor face si restul, iar din auzite si din opinii toata lumea ajunge sa spuna ca acel anime e mai tare decat restul. Putini sunt deschisi la anime-uri noi. XD
Mersi pentru raspuns oricum!winking

| birdie14 a răspuns (pentru ShadeAdda):

Te rog nu uita că nu toţi suntem înnebuniţi după anime. Poate sunt alţii care pur şi simplu preferă Naruto, şi nu alte anime.Nu toţi sunt "deschişi la noi anime". Poate unii nici măcar nu vizionează alte anime,exceptând Naruto.
Şi de asemenea,spui că ştii multe anime mult mai bune decât Naruto,şi nu mă îndoiesc de asta,dar dacă ar fi fost într-adevărat atât de bune nu crezi că ar fi fost mai populare şi astfel mai mulţi ar fi fost interesaţi să le vizioneze?
Şi încă un lucru,industria anime/manga încă nu este dezvoltată destul în ţara noastră, astfel că sunt doar câteva televiziuni şi câteva site-uri care traduc anime/manga, şi nici pe acelea nu le termină de tradus.Şi aşa dacă vrei să vezi un anime bun de la cap şi până la coadă trebuie să mai ştii nişte engleză ca să înţelegi, şi acum să fim sinceri, nu toţi excelăm la limbi străine.
Dar în mare măsură sunt de acord cu tine.Am persoane cu care vorbesc despre anime/manga pe care le urmăresc, dar ar fi drăguţ ca de câte ori mai trec pe aici să mai văd şi pe altcineva interesat să discute şi alte anime, nu numai Naruto.
Sper că m-am făcut înţeleasă, şi sper că nu am jignit cumva pe nimeni(aparent fac asta uneori...).

| ShadeAdda explică (pentru birdie14):

Am inteles. Stai linistita, nu ai jignit pe nimeni. Ti-ai exprimat opinia. Si da, sunt de acord cu tine, nu multe anime-uri/manga sunt traduse in romana, de aceea posibilitatile de a gasi alte anime-uri pentru cei care nu sunt imprieteniti cu engleza sunt reduse.

| SunWukong a răspuns:

Naruto ii o copie de Goku.

| alitzuca a răspuns:

Naruto e pur si simplu cel mai tare anime care este, a fost si va fi pentru totdeauna! Love Naruto forever!

| ShadeAdda explică (pentru alitzuca):

Multumesc pentru exprimarea propriei tale opinii strict personale. Deoarece nu e o opinie generala, asta e sigur.winking