| MadRaven a întrebat:

Ohayo! Intrebare destinata fanilor anime: ce parere aveti despre anime-uri? Sunt singura care crede ca anime-urile sunt mult mai mult decat ceea ce par a fi?
Adica da, sunt unele anime-uri fara nici macar un pic de morala, anime-uri destinate pur si simplu vizionarii, pentru umplerea timpului liber. Dar sunt si anime-uri foarte emotionante, care iti schimba total perspectiva despre viata.
Voi ce credeti ca inseamna un anime cu adevarat?
P.S. : Tocmai ce am terminat Death Note, de aia sunt asa nostalgica laughing
Zonzonika terminat happy

Răspuns Câştigător
| ayosmdk a răspuns:

Nu stiu sa iti explic...
Intr-adevar sunt unele anime-uri fara niciun sens, facute doar ca sa distreze, sa amuze. Si sunt si unele care iti dau adevarate lectii de viata si iti schimba perspectiva anumitor lucruri ( tocmai ce am terminat de revazut Hakuouki. La fel ca prima data cand l-am vazut nu a incetat sa ma surprinda )
Personal ma uit la anime-uri deoarece sunt momente in care as vrea sa ma inchid, sa ma retrag din realitate.
Scuze daca par o nebuna ciudata dar ma simt mult mai bine cand privesc un anime bun.

8 răspunsuri:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

1. O părere super bună. Ele mi-au dat o identitate, ele m-au făcut să nu devin ca restul. Cred că şti şi tu la ce mă refer. Dacă n-ar fi fost ele sunt sigură că aş fi devenit o disperantă dinaia care face toată ziua poze doar pentru a le pune pe Facebook şi să cerşească like-uri. Ce viaţă anostă aş fi avut...
2. Nu, normal că nu. Deşi nu ştiu cum să-ţi explic, pot spune doar că animeurile sunt mult mai interesante ca filmele, după mine.
3. Înseamnă acea animaţie la care munceşte peste o mie de oameni, este tradusă în mai multe limbi pentru a fi vizionată de cât mai mulţi Otaku şi nu numai. Este acea animaţie care face o persoană sau mai multe să pară că face parte din ea. De aceea toţi fanii anime vor o viaţă ca într-un anime.

| Okami23 a răspuns:

Eu zic ca la orice lucru te uiti, nu conteaza ca e anime sau altceva ar trebui sa te gandesti putin, stai ce ma invata acel lucru?
chiar si cele cretine te invata ceva, sa mai razi din cand in cand.
Death note a fost un anime misto, pana si mama mea s-a uitat la el si asta a fost putin ciudat.

| vlady434 a răspuns:

Dupa mine,anime-urile sunt niste povesti care incearca sa atinga realitatea. Ele incearca intr-un fel sa te pregateasca de viata,punandu-ti in fata diferite situatii din viata ca sa te faca sa te obisnuiesti cu ele. Daca e un serial,sa zicem,horror, o ia treptat cu sperieturile,nu-ti arata unul mort din prima (asta depinde si de serial,cat de repede se petrec chestiile). In ultimii ani,anime-urile au evoluat foarte mult,la nivel de poveste, fiind din ce in ce mai romantice, dramatice, emotionante, intr-un cuvant Reale. Sper ca te-am ajutat.

| Deriol a răspuns:

Anime-urile au ceva special fata de desenele animate normale, nimeni nu stie ce e asa special pana nu vede un anime ce-l reprezinta.

Pe mine anime-urile pot spune ca mi-au schimbat radical viata, cand eram mica ma uitam la Naruto si toate celelalte dar nu reuseam sa vad fiecare episod in fiecare saptamana, il vedeam pe animax, si cam acum 2 ani m-am gandit sa vad si eu Naruto sa imi aduc aminte de copilarie, am luat totul de la episodul 1 pana in momentul de fata, ajunsesem sa ma uit la el nonstop, si nu pentru ca eram obsedata de el ci pentru ca invatam din fiecare episod ceva nou, prietenia, curajul, bunatatea, dorinta de a ajuta pe altii, de a pune mai intai binele altora inaintea binelui tau, multe am invatat, death note, bleach, nana, fairy tail, uraboku, ao no exorcist si multe altele, mi-au aratat ca viata nu este doar facebook, iesiri in parc sau in cafenele, mall-uri si altele, pur si simplu imi ocupam timpul vizionand ceva care intr-adevar ma invata ceva, si acum ies in oras, dar anime-urile pentru mine sunt la fel de importante precum orice altceva din viata mea.

P.S. [Anime-urile sunt si vor fi cele mai de viata desene* ca sa zic asa ale copilariei mele si in continuare a vietii mele de acum inainte

| pumba875 a răspuns:

Pai,ce pot sa spun.Pentru mine anime-urile inseamna o lume de vis unde mereu se intampla ceva interesant! de can vizionez anime-uri,am devenit o persoana mai emotiva si unule dintre seriale (cum ar fi Naruto) mi-au aratat ca in viata trebuie sa lupti ca sa dovedesti ca nu esti un ratat, si de asemnea am invatat ca cineva nu este un monstru dupa infatisare, ci dupa calea pe care o aleg in viata.
De asemenea, amine-urile m-au ajuatat sa ies din depresie, deci ce pot sa spun mai mult? tot ce pot sa spun este ca IUBESC ANIME-URILE!

| TaviRandom a răspuns:

Cred ca toate animeurile sunt misto in felul lor dar cred ca ai dreptate cele cu logica si emotionale stuff sunt cuadevarat misto

| RoseHathaway1 a răspuns:

Da,așa e.Din majoritatea seriilor înveți ceva.Un exemplu: Kaichou wa maid-sama pe lângă că e amuzant ne învață să ne bucurăm de viață și să nu ne stresăm așa mult.laughing Death Note chiar m-a făcut să plâng.Îți dau dreptate..nu sunt ceea ce par a fi.Mereu avem de învățat.