Asta e o întrebare care chiar te pune pe gânduri.Cred că mă asemăn cu Takigawa Yoshino din Zetsuen no Tempest.Genul de personă distantă şi rece, care se fereşte să exprime emoţii, sentimente.De semenea,cu Kousaka Kirino. Exceptând faptul că eu nu sunt frumoasă, energică, populară precum ea este, dar amândouă încercăm să ne ascundem pasiunile, lucrurile care ne plac şi care ne definesc.
Cred ca seman cu Hikari Hanazono din special, adica sunt foarte competitiva incapatanata si sunt bruneta cu parul lung
Eu ma aseman cu Naruto, tin foarte mult la persoane pe care nici nu le cunosc bine, sunt genul de persoana curajoasa care are vointa si pana nu-si atinge scopul, nu poate muri. Sunt considerata o ciudata, dar totusi lumea ma iubeste. Ador sa amuz lumea si sunt cam prostuta ca el! De asemenea stiu sa-mi fac simtita prezenta prin galagia si,, stralucirea'' mea. De asemenea ca si Naruto, am defecte. Bunatatea si naivitatea mea ma pot trage in jos si faptul ca tin la persoane si sunt mintita ma face sa le aduc inapoi, ( pentru ca suntem incapatanati ). La aspect nu prea semanam... El e blond, eu bruneta, dar suntem frumusei amandoi. Plus ca suntem niste mancaciosi!
Nu stiu daca ai vazut Ouran High School Host Club, dar cred ca ma aseman cu Fujioka. In general asa ma comport eu la scoala.
App iti recomand acest anime
Ca sa vezi...L-am inceput dupa ce ti-am vazut raspunsul si acum l-am terminat.Era de mult timp pe lista mea, dar mersi de impuls.
Chiar m-a surprins a doua jumatate a primului episod, plus ca si eu ma aseman putin cu ea.
Daca l-ai terminat, atunci ce crezi despre gemeni? Mie imi par foarte draguti ^^, mai ales cand s-au prefecut ca se cearta
Si mie mi-a placut mult de ei.M-au facut iar sa regret ca n-am si eu un geaman.u_u
Oricum, eu as fi vrut sa se intample ceva mai mult intre Haruhi si Hikaru.Adica si Tamaki e ok...dar Hikaru il depaseste, raportat la standardele mele, desigur.Sa nu mai spun de criza aia simpatica de gelozie.
Mai speri la un sezon 2? D:
Nu cred ca va fi un al doilea sezon, dar a-si vrea foarte mult sa faca unul.
Si eu am vrut ca Hikaru si Haruhi sa aiba o relatie. Dar probabil apropierea lor in anime a avut ca scop sa-l faca pe Hikaru sa fie mai deschis cu persoanele din jurul lui. Oricum, ar fi tare sa il vad intr-o criza de gelozie, vreau sa spun impotriva lui Tamaki
I'd ship them so hard! :'(
Oricum, daca ar avea o relatie cu ea, ce s-ar intampla cu Kaoru?
Ma gandeam la asta si eu. Daca Hikaru e cu Haruhi, atunci Kaoru ar fi lasat deoparte, daca Haruhi ar fi cu Tamaki, atunci mi se pare Hikaru lasat...
E confuz -.-
Stii, poate in sezonul care ar fi minunat sa apara, ar exista o fata care sa deosebeasca gemenii. Adica ca o a doua Fujioka... Sau si mai bine doua surori (varianta feminina a lui Hikaru si Kaoru, adica foarte malefice) ca sa ii provoace. Asa se va uita de dragoste si nu va ramane nimeni lasat deoparte Probabil gemenii vor fi foarte ocupati sa demonstreze ca ei sunt cei mai tari si nimeni nu poate sa-i doboare
Spunea Kaoru in episodul 21(parca) ceva de genul...
L-a tot ajutat pe Hikaru sa se apropie de Haruhi, dar daca s-ar ajunge mai departe, dat fiind ca ei au fost mereu impreuna...n-ar iesi ceva asa frumos.
Dar hei, putem sa visam in continuare din moment ce nu e nicio continuare.As vrea sa verific si manga totusi.Presupun ca acolo s-a continuat povestea, dar mi-e ca dau de Haruhi x Tamaki, si nu vreau asta.Mereu ies in avantaj astia cu povesti mai lacrimogene.
Si legat de gemene, sunt de acord cu tine.Ar fi o idee buna.
Ai dreptate, cei cu povesti lacrimogene chiar ies in avantaj.
Dar lasand asta deoparte, au facut bine ca nu au avansat cu relatia dintre Hikaru si Haruhi prea mult, pentru ca altfel mi-ar fi parut mult mai rau pentru el.
App imi pare bine ca te-am cunoscut, adica e rar sa cunosc pe cineva care stie de anime mai putin populare
Heheh.Si mie-mi pare bine c-am dat de tine.
http://imgur.com/bjCtZrv
At first I was like:
http://imgur.com/IWU5LHW
But then i realized:
http://imgur.com/ShTsgNS
Aaaaaaaaaaaahaha
http://imgur.com/dWa8uD6
Cat de draguti sunt ^^
http://imgur.com/jhbUGmF
Clar cu Edward Elric. Pai imi tin parul in coada impletita mereu, de cand ma stiu si lupt incontinuu pentru a-mi implini visul, un vis greu si pe care unii il considera imposibil(sa devin mangaka in Japonia). Totusi, eu sunt foarte distanta si rece. Uneori oamenii ma intreaba de ce sunt suparata cand eu nu am nimic.
Hehe~~~here I go.Mi se pare ca seman cu Misaki din Kaichou wa Maid-Sama.Sunt obsedata de reguli si sunt foarte violenta(doar ca mie imi lipseste un Usui).Mi s-a mai spus de multe ori ca seman cu Erza din Fairy Tail.In momentele mele tsundere ma aseman cu Hinamori Amu din Shugo Chara, iar gandindu-ma la viziunea mea asupra vietii ma aseman cu Kyoko din Skip Beat.
Intr-un fel, toate aceste personaje au caractere comune.Ce le deosebeste, in general, este varsta.
Mie mi se pare ca seman cu Juiva Lockser din Fairy Tail.
Sunt emotiva, iubesc apa, si cand imi place de cineva am tot felul de vise dubioase. exact ca juvia si sa nu uit de faptul ca daca vad tipul pe care il plac pe langa alta tipa imi vin idei dubioase despre ei )
Michix3 întreabă:
anonim_4396 întreabă: