| HitchSS7 a întrebat:

Okay, deci problema mea este urmatoarea: ma uitam gandva cand eram mic pe animax la un anime, acuma problema este ca nu imi aduc aminte numele ca sa ma pot uita la el complet... sau macar sa citesc manga (fiind un cititor inrait).
Acuma despre ce era vorba? Pai in mare parte era un anime de actiune cu arme... tin minte ca era vorba despre un pusti care ducea niste pistoale destul de mari pentru el, putea sa incarce armele cu nu stiu ce energie si alte cele... mai mult de atat nu imi amintesc dar daca aveti macar o banuiala nu va sfiiti sa o spuneti orice ajutor este bine venit big grin
Ps: ma streseaza faptul ca nu este o categorie pentru anime/manga speciala...

Răspuns Câştigător
| Ely_Lory_1999 a răspuns:

Si eu urasc faptul ca nu exista o categorie despre Anime/Manga...cat despre anime nu stiu ce sa-ti zic..cu arme ce stiu eu sunt Hellsing si Black Rock Shooter...

6 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Ăăă cumva Suburbii?
big grin

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Cam puţine informaţii.

| ryuu a răspuns:

Trigun sau Cowboy Bebop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e Trigun.

| ItachiUchiha a răspuns:

Cred ca stiu despre ce borbesti nu e cumva animeu ala Black Rock Shooter si ala cu Trigun

| HitchSS7 explică:

Mda... multumesc pentru ajutor, dar nu e nici unul dintre cele pe care le-ati mentionat, stiu ca sunt informatii putine deci nu mi-am facut mari sperante, totusi... asta e.
Ps: tote cele mentionate de voi le-am vazut big grin